Yoga faciala

Daca v-am spune ca puteti obtine toate beneficiile de intarire a fetei, slabire si inasprire a unui lifting de fata, fara a fi sub bisturiu, ati crede asta? Suna prea bine pentru a fi adevarat, dar noile tehnici atrase de branduri de ingrijire a pielii, spa-uri si chiar „sali de gimnastica” pentru fata afirma ca repetarea unor miscari specifice poate stimula circulatia si poate ridica si strange pielea in timp.

La fel ca orice alt regim de fitness, exercitarea muschilor din fata poate duce la imbunatatirea tonusului. Dar suntem aici pentru a afla daca o rutina de fitness facial este de fapt atat de eficienta incat sa inlocuiasca chirurgia plastica – sau chiar o crema anti-imbatranire.

Este Yoga faciala eficace?

Pe scurt, da – dar trebuie sa fiti angajat in regim. Deoarece imbatranirea faciala se datoreaza in parte pierderii musculare, daca va puteti angaja intr-o rutina, exercitiul fizic poate intari acei muschi, facand ca intreaga fata sa arate mai ferma si mai tanara.

Intr-un studiu, testere care au facut exercitii fizice pe o perioada de 30 de zile pe o perioada de doua luni, apoi in fiecare zi timp de trei luni, au raportat o plinatatate crescuta a obrajilor, facandu-le sa para aproape trei ani mai tineri. Este o solutie foarte naturala pentru a va recastiga aspectul tineresc si o mare alternativa la Botox si chirurgie plastica.

Cat de des trebuie sa practicam yoga faciala pentru a vedea rezultatele?

Ideal in fiecare zi, daca doriti sa vedeti rezultate bune.Daca va place o provocare si puteti ramane la o rutina de frumusete zilnica de 30 de minute pe o perioada de cel putin cinci luni, ati putea arata cu cativa ani mai tanar. Aceste exercitiile nu ar trebui sa inlocuiasca eficacitatea dovedita a ingrijirii anti-imbatranire a pielii si a protectiei impotriva soarelui.

Cum functioneaza yoga fata?

In clasele de fitness faciale,  veti invata sa va treziti muschii de dormit pe fata pentru a imbunatati tonusul.

18 martie, 2019 de Aliaj