Transforma-ti polizorul unghiular intr-o unealta multifunctionala

polizor unghiular

Desi multi dintre noi nu am fi tentati sa trecem prin tot efortul si riscul de a modifica un flex intrucat sa obtinem un aparat numai bun de utilizat in diferite situatii, sunt surse care ne invata ca modificarile sunt mai usoare decat par.

O sa va las mai jos cateva videoclipuri in care pouteti gasi oameni specializati in prelucrarea materialelor precum metalul sau lemnul transforma polizorul unghiular intr-un polizor cu masa, aparat de lustruit, slefuit, fierastrau circular si multe altele.

Printre cele mai inspirante si mai motivante lucruri din toate acele videoclipuri se numara si modurile in care se aduc imbunatatiri constante flexului, dar si felul in care sunt adaugate functiile de care are nevoie.

De precizat, dar si de apreciat este faptul ca pentru a obtine componentele de care avea nevoie pentru a face polizorul unghiular sa poata fi folosit si in alte scopuri a utilizat tot flexul.

Ce este un polizor unghiular si ce poti face cu el

Inca mai sunt oameni care nu stiu ce este un polizor unghiular, sau flexul. Multi dintre cei care stiu despre ce e vorba il asociaza doar cu multe scantei, munca intensa sau constructii. Daca te informezi putin poti afla ca polizorul unghiular este una dintre cele mai utile unelte. Daca lucrezi, de regula, in astfel de medii si ai folosit un flex, probabil nu-ti imaginezi munca fara a avea un polizor unghiular.

Flexurile folosesc un disc abraziv pentru a taia diferite materiale. Spre deosebire de dintii de taiere a lamei unui fierastrau, suprafata discului flexului elimina usor, putin cate putin, din materialul cu  care ia contact. Un polizor unghiular de calitate poate patrunde prin cele mai dure metale. Discul flexului poate taia aproape orice material, dar se descurca mult mai bine cu cele dure, cum ar fi piatra sau metalul.

De ce nu poti taia lemn sau plastic cu polizorul unghiular? Pentru ca are loc prea multa frecare, lama se incalzeste si materialul poate lua foc sau se poate topi. Ideal ar fi sa se evite contactul cu astfel de materiale.

Materialele video ne-au fost furnizate de catre polizor-unghiular.ro, cu mentiunea ca acestea sunt in limba engleza.

 

7 decembrie, 2017 de Aliaj