Tot ce stim despre familia lui Meghan Markle

meghan markle si mama sa

Este oficial! Cel mai bun burlac din lume, printul Harry, este implicat in actrita americana Meghan Markle. Odata cu acest eveniment, familia ei se afla in centrul atentiei. Iata ce se stie despre familia potentialei printese.
Markle nu este prima din familia ei care a obtinut un concert la Hollywood. Tatal lui Meghan, Thomas W. Markle, in varsta de 72 de ani, a fost un operator de camera in „sitcom-ul anilor ’80 casatorit cu copii” si se pare ca acesta are o relatie foarte buna cu fiica sa.

Thomas mai traieste in L.A, intr-un apartament din Hollywood, dar de multe ori calatoreste in Mexic. Se pare ca Meghan este foarte apropiata de mama ei, cu care are o relatie foarte speciala. Desi Markle traieste in Toronto si mama ei este in LA, cele doua isi petrec mult timp impreuna. „Mama ei e uimitoare”, a spus si printul Harry in timpul sederii la BBC, in urma anuntului lor de logodna.

Doria este o licentiata in asistenta sociala care traieste in zona Crenshaw din Los Angeles. Casatoria cu tatal lui Markle, Thomas Markle, casatoria s-a incheiat atunci cand actrita avea sase ani, dupa care Meghan a trait impreuna cu mama ei, dar l-a vazut pe tatal ei in mod regulat.

Markle spune ca a crescut imbratisandu-si mostenirea mixta si este mandra de a fi „o femeie puternica si sigura, de o rasa mixta”.

30 aprilie, 2018 de Aliaj