Toate actritele poarta ponytail

Dintre toate coafurile pe care le stim si le iubim, o coada de ponei clasica este cea mai apropiata confort si simplitate – dar nu trebuie sa fie plictisitoare. Poti intotdeauna sa iei o nota cu una dintre aceste idei usoare de la celebritati precum Constance Wu, Issa Rae si Beyoncé (pentru a numi cateva).

Indiferent de tipul de par sau de simtul stilului tau, exista o coada de ponei acolo pentru tine pe care sa o poti purta indiferent de eveniment. In doar cateva minute, veti avea pasul visurilor voastre cu aceste coafuri de ponei inspirate de celebritati.

Exista, de asemenea, un zvon pe care dorim sa-l cautam: Nu, nu ai nevoie de par lung pentru o coada de ponei eleganta. Datorita celebrului parul scurt, Vanessa Hudgens, avem cel mai usor updo pentru parul curt.

In aceste zile, ponytail-urile sunt din ce in ce mai mari, iar accesoriile sunt oversized. De la arcuri supradimensionate la perle delicate pana la revenirea scrunchie, exista atat de multe modalitati de a-ti actualiza coafura de tip coada de ponei. Alegeti preferatele si pregateste-te sa porti cea mai eleganta coada de ponei din toate timpurile pe covorul rosu, sau sa fim realisti … o veti purta pe canapea pentru urmatoarea sesiune de Netflix.

Tipuri de ponytail

 1. Ponytail Wavy precum Belle din Frumoasa si Bestia
 2. Twisted Ponytail
 3. Ponytail cu volum in partea din fata
 4. Ponytail pentru par scurt
 5. Messy Ponytail
 6. Ponytail realizat in crestet
 7. Ponytail accesorizat cu o funda supradimensionata
 8. Scrunchie Ponytail
 9. Ponytail realizata intr-o parte
 10. Ponytail inceputa ca un spic
 11. Ponytail prinsa cu un inel
 12. Ponytail impletita
2 septembrie, 2019 de Aliaj