This Is Us – sezonul 4

Aceasta este data de premiere a sezonului 4 din serialul This Is Us: pe data de 24 septembrie, la NBC la ora 9:00. ET. Seria a fost reinnoita pana in sezonul 6.

O multime de personaje vor avea de a face cu „starturi proaspete” in sezonul 4, a spus producatorul. Filmul „This We’re Us” – inclusiv Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Chrissy Metz si Sterling K. Brown – ne-a oferit o imagine mai aprofundata asupra a ceea ce vine in sezonul 4.
Finalul sezonului 3 a lasat o multime de intrebari pe masa pentru sezonul 4. Si astfel, pentru a incerca sa obtinem niste raspunsuri la acele intrebari arzatoare (cum ar fi: „cand apare sezonul 4” si „de ce a fost Nicky in ultima scena a finalei? „).

Daca ar fi trebuit sa rezumam, am spune ca exista cu siguranta cateva personaje ale caror relatii vor fi testate la maxim … asa ca pregateste-te.

Marcati calendarele: Sezonul 4 se intoarce marti, 24 septembrie pe NBC. Primul episod va incepe probabil cu ziua de nastere a Marelui Copac (la fel ca in anotimpurile anterioare).

Pe 9 iulie, Mandy Moore a postat o poza pe Instagram impreuna cu sotul ei pe ecran, Milo Ventimiglia cand se pregateau sa faca prima scena a sezonului 4. „Mama si tata se intorc in prima scena a sezonului 4. Nu va veti astepta la ceea ce o sa vedeti”, a subliniat fotografia.

Din cauza succesului continuu al spectacolului, This Is Us a fost reinnoit in mai 2019 pentru inca trei sezoane de 18 episoade. Showrunner Isaac Aptaker a spus anterior ca in timpul sezonului 3 a finalizat deja scenariul pentru mai multe sezoane, iar fanii erau extrem de incantati. Faptul ca seria a fost prelungita este o veste extraordinara deoarece se sincronizeaza perfect cu scrisul si cu planul creatorului Dan Fogelman.

Puteit urmari fenomenalul serial This Is Us pe Hulu. Acolo veti gasi disponibile toate cele 3 sezoane si din 24 septembrie si mult asteptatul sezon 4. Vizionare placuta!

8 iulie, 2019 de Aliaj