Sfaturi utile pentru intalniri de dupa divort

dating

Intalnirile de dupa divort pot fi o problema pentru femei. Va ganditi ce sa purtati la o intalnire, unde sa mergeti, cine plateste, cum sa va comportati si cum sa gasiti un partener. De ce este atat de greu?

O femeie divortata se poate simti foarte vulnerabila in acest stadiu, pentru ca avea un sot sa o protejeze si acum ea trebuie sa iasa singura in lume. Este dificil, pentru ca odata ce te afli pe scena de intalniri, te poti simti din nou ca un adolescent.

Deci, cum poti sa faci o intalnire dupa divort mai putin descurajatoare? Cititi mai departe sfaturile care va vor ajuta sa reveniti in gratiile lui Cupidon.

  1. iesiti in lume cand sunteti pregatita: fie ca a trecut un an sau sase de la divort, este posibil sa nu stiti niciodata cu o claritate absoluta cand sunteti gata pentru o alta relatie. O data ce ideea de a merge la o intalnire vine in mintea dvs inseamna ca sunteti cel putin gata sa incepeti.
  2. acceptati-va temerile:  amintiti-va ca temerile dvs. sunt normale – la urma urmei, aveti de-a face sau v-ati confruntat cu o tradare si o schimbare majora – si ca nu trebuie sa sariti pana la capat de la prima intalnire.
  3. alungati gandurile negative: o femeie ranita de un divort dureros face declaratii precum „toti oamenii sunt ticalosi” sau „toti cei buni sunt luati”. Evident nu este o mentalitate buna pentru a intra in intalniri. Acest tip de gandire va poate afecta starea de spirit – si v-a limita sansele de a iesi in oras si de a gasi iubire. Fortandu-va sa invingeti gandurile negative, veti fi in curand obisnuiti sa ganditi optimist, ceea ce va v-a pregati pentru o intalnire.
11 iulie, 2018 de Aliaj