Sfaturi pentru ingrijirea parului cret

Oricine are parul cret a auzit-o: „Parul tau este atat de dragut, as vrea sa am parul cret !” Este menit sa fie un compliment, dar fetele cret stiu ca a avea o zi buna de par cret este mult mai greu decat pare. Buclele pot fi imprevizibile , nelegiuite si greu de controlat si exista zile in care buclele tale salbatice se simt probabil mai putin decat de invidiat.

Diferenta dintre lupta cu buclele tale si iubirea buclelor tale intra intr-adevar in rutina de ingrijire a parului. Gasirea produselor si coafurilor potrivite face ca gestionarea parului cret sa fie mult mai usoara, iar tratarea ondularii tale iti face parul atat de sanatos, la randul tau. Mai jos, veti gasi sfaturi simple care va vor mentine valurile si ondularile aratand stralucitoare si puternice. Apoi, avanseaza la sapte idei usoare de coafura creta pe care le poti aborda inainte ca cafeaua de dimineata sa fie gata.

Cele mai bune sfaturi pentru coafarea parului cret

Parul ondulat este diferit de celelalte texturi ale parului. Necesita mai multa hidratare, mai putin spalare si, daca suntem sinceri, mai multa rabdare decat tipurile de par mai inguste. Dar parul cret nu trebuie sa se simta ca un blestem! Aceste sfaturi, produse si indicatoare te vor ajuta sa gasesti cele mai bune bucle ale vietii tale cu un efort minim – unele chiar iti vor oferi par mai bun in timp ce iti vei etala frumusetea .

 Piepteneti intotdeauna parul de jos in sus.

Deconectarea parului de jos in sus va permite sa dezactivati usor fiecare nod, in loc sa compuneti noduri spre partea de jos. Pentru a proteja parul de deteriorare si a deranja eficient, expertii nostri va recomanda cu tarie un pieptene cu dinti largi, niciodata o perie, pentru a trece prin parul cret.

Parul ondulat este cel mai fragil tip si fiecare ondulare este un potential punct de rupere, Folosirea unui pieptene cu dinti largi este cea mai blanda modalitate de a deranja buclele si de a nu perturba modelul natural al buclelor la fel de mult ca o perie. Asta inseamna ca ar trebui sa economisiti perii pentru stiluri drepte sau pur si simplu imblanzirea pasagerilor.

25 noiembrie, 2019 de Aliaj