Secretele femeilor care nu tin dieta niciodata

dieta

Furati atitudinile si comportamentele lor si puteti fi una dintre ele.
O stii: Ea mananca un con de inghetata ca si cum n-ar fi mare lucru. Si stii ca nu comanda intotdeauna salata, dar nu are ganduri si dorinte de superwoman. Deci, de ce nu trebuie sa apeleze la o dieta? Dietele nu functioneaza, ele nu reusesc tot timpul. Iata ce fac acele femei care nu tin dieta niciodata si arata foarte bine.

Nu orice zi este o ocazie speciala

Gustari de birou, o masa de restaurant decadenta, prajitura la petrecerea de ziua unui prieten. Aceste evenimente se intampla atat de regulat incat este usor sa justificati orice zi ca fiind demna de demnitate. In timp ce tratamentele ocazionale sunt necesare, dieta dvs. ca intreg este ceea ce va mentine greutatea constanta. Deci, alegeti-va ziua cu intelepciune si bucurati-va de alimentele preferate, insa aveti grija sa nu faceti din fiecare zi una speciala. Femeile care nu tin dieta fac asta si functioneaza de minune.

Vorbesc mult la masa

Da, esti la masa sa mananci, dar esti si tu acolo pentru a discuta si a afla lucruri noi despre colegii tai.Asa ca savurati lasagna, dar iubiti mai mult compania.

Nu pierd timpul cu alimentele de dieta 

Alimentele cu etichete cu continut scazut de grasimi sau cu continut redus de calorii suna bine in teorie. Problema este ca acestea sunt adesea procesate puternic si bogate in carbohidrati. Acestea se vor transforma in zahar in corpul tau, contribuind eventual la cresterea in greutate. Mai mult, companiile sporesc aceste produse dupa indepartarea grasimilor prin pomparea lor cu zahar, sare si alti aditivi. Femeile care nu dieta inca citesc etichetele ingredientelor, dar fac asta pentru a reduce problemele dificile de sanatate si pentru a afla ce este cu adevarat in mancare.

27 februarie, 2018 de Aliaj