Romero Gold Trade isi extinde serviciile prin topirea de metale pretioase

Topitorie metale pretioase

Romero Gold Trade, divizie a grupului Romero, ofera servicii de cumparare, evaluare si topire a metalelor pretioase, printre care aur, argint si platina, venind in ajutorul persoanelor care vor sa obtina lichiditati de pe urma unor piese pe care nu le mai folosesc sau si-au pierdut calitatea odata cu trecerea timpului. Topitoria de aur Romero Gold Trade si-a inceput activitatea in anul 1997, atunci cand posibilitatile pietei privind aceste servicii erau slab dezvoltare, insa profesionalismul si viziunea au transformat o idee intr-un business de succes.

Serviciile oferite de Romero Gold Trade mizeaza pe valorificarea metalelor pretioase aduse de clienti, avand la dispozitie un laborator propriu in care specialistii pot executa procedurile diverse pe care le presupune fiecare solicitare. Acestia analizeaza aurul, argintul si platina in fata clientilor, oferind transparenta totala serviciului. In plus, banii sunt oferiti pe loc, iar Romero Gold Trade practica cele mai bune preturi la nivel local la nivel de gram, independent de cantitatea vizata, forma sau calitatea metalului dat spre vanzare.

Gama de servicii oferite de Romero Gold Trade a cunoscut o expansiune fulminanta prin activitatea operatorilor la nivel de topitorie, in sensul in care numarul clientilor a crescut semnificativ, constatandu-se cresteri procentuale in randul celor care se prezinta cu materiale pretiose pe care intentioneaza sa le topeasca pentru a obtine noi forme sau accesorii din acestea. Serviciul de topitorie este adresat deopotriva persoanelor fizice si juridice interesate de colaborari cu parteneri care sa le garanteze preturi optime de vanzare a metalului vizat.

Serviciul de topitorie este efectuat la standarde inalte, pentru a feri materialul adus de clienti de eventuale uzuri ce ii pot afecta calitatea. In acest sens, indiferent ca se lucreaza cu aur, argint sau platina, personalul Romero Gold Trade se ocupa temeinic de inlaturarea pietrelor pretioase, a mecanismelor si a tuturor celorlalte componente care trebuie indepartate inainte de topirea propriuzisa a metalului. Odata inlaturate, specialistii Romero Gold Trade trec la experizarea metalelor pretioase, unde se vor folosi de aparatura speciala si de cele mai noi metode care sa ii ajute sa stabileasca o calitate justa a materialelor. Ulterior, acestea se cantaresc, dupa care se intocmeste documentul pe baza caruia clientul intra pe loc in posesia banilor, iar in cazul sumelor mai mari de 5000 lei se efectueaza transfer bancar.

Totodata, Romero Gold Trade a implementat de curand seviciul „vand aur”, un serviciu adiacent si reprezentativ pentru specificul companiei, prin intermediul carora clientii vechi pot intra in posesia unor cantitati importante de aur la preturi competitive. De altfel, acestia sunt ofertati in functie de istoricul pe care il detin in cadrul companiei, ceea ce face ca oferta lansata sa fie extrem de atractiva si in beneficiul lor. Serviciul nu se axeaza, insa, doar pe aur, tranzactiile permitand si argint sau platina, permitandu-le clientilor deosebiti sa obtina sume importante de pe urma accesoriilor pe care nu obisnuiesc sa le mai poarte.

Romero Gold Trade este divizia grupului Romero care isi dedica activitatea clientilor deosebiti care sunt interesati de vanzarea, evaluarea sau topirea metalelor pretioase, fiind, totodata, ofertati si cu sugestii de cumparare de metale pretioase. In timp ce experienta acumulata de-a lungul celor mai bine de 11 ani de activitate recomanda acest serviciu ca fiind cel mai transparent la nivel local, Romero Gold Trade investeste profesionalism in fiecare serviciu prestat, personalul ajutandu-se de aparatura specializata in setarea pretului final al tranzactiilor.

Mai mult, Romero Gold Trade acorda importanta sigurantei clientilor sai, fapt pentru care tranzactiile mai mari de 5000 Ron se incheie prin intermediul Bancilor. Dincolo de profesionalism, Romero Gold Trade castiga popularitate prin sprijinul acordat persoanelor fizice si juridice interesate de a obtine beneficii de pe urma metalelor pretioase care pot genera lichiditati.

28 ianuarie, 2018 de Aliaj