Poti sa te reindragostesti sau se destrama casnicia?

divort

Este posibil sa impingeti trecutul fiind nefericit, dar este nevoie de munca. Mai intai, trebuie sa va ganditi de ce s-ar fi schimbat relatia dvs. si ce trebuie sa se intample pentru a o remedia – daca chiar stiti. Apoi, aveti in vedere urmatoarele optiuni:

Comunicati cu partenerul dvs.
„Vorbiti unul cu celalalt despre ceea ce v-a adus in relatia voastra, in primul rand, praful de pe aceste aspiratii si asteptari timpurii”. Tine minte ca aceasta poate fi o conversatie dureroasa. Poate arunca o lumina asupra felului in care v-ati abatut, dar poate, de asemenea, sa arate ca aceste viziuni comune inca va motiveaza.

Daca se pare ca timpul, lipsa de efort si coplesirea sunt in spatele acestui lucru, consilierea poate fi un pas important si un loc in care puteti lucra pe probleme cum ar fi comunicarea, prioritizarea si constientizarea constiintei celuilalt. „Acest lucru poate duce, de asemenea, la tehnici cum ar fi noptile de intalnire, replicile de dupa-amiaza si trucuri pentru a comunica in timpul zilei.

Poate fi nevoie de o pauza
Asta nu inseamna saptamani sau deplasare. Ar putea fi ca fiecare dintre voi sa petreaca cateva zile sau  o saptamana separat, cu prietenii si sa va eliberati gandurile.

Acest lucru poate fi mai usor de spus decat de facut in functie de angajamentele dvs personale, dar o anumita variatie este utila. In acel moment, ganditi-va la ceea ce simtiti in acel moment.

In cele din urma, puteti lua in considerare un divort
Daca va dati seama ca sunteti cu adevarat nefericita si nu credeti ca mai exista o cale de a va imbunatati relatia, divortul poate fi viitorul.

Impartasiti gandurile si sentimentele dureroase si uneori interzise intr-un spatiu sigur, adaugand ca este foarte bine sa incercati sa evitati sa faceti acest lucru cu prietenii care ar putea avea propriile lor moralitati si agende in jurul valorii de acest lucru.

De asemenea, poate fi util sa vorbiti cu un avocat sau cu altcineva cu experienta in divort cu privire la ramificatiile realiste fiscale si de custodie pentru statul sau regiunea dvs. Daca decideti sa mergeti inainte cu un divort, incepeti sa discutati cu partenerul dvs. despre dorintele dumneavoastra.

Acest lucru poate necesita, de asemenea, terapia cuplurilor pentru a nu salva relatia, ci pentru a crea un cadru pentru un divort cat mai civil posibil.

19 septembrie, 2018 de Aliaj