Category: Online

Regresie
18 ianuarie, 2018 de Aliaj

Sa ne intelegem din capul locului: unu, ce era tabu in ’98 nu mai e neaparat tabu in 2009 si doi, nici in ’98 nu era dramatic si subversiv s-o faci pe androginul, ba chiar cred ca exista studii care demonstreaza ca doar chestia asta iti aducea cateva sute de mii de albume vandute in plus.

Ca sa revenim: stiti ca recenzia se refera la ultimul album Placebo, asa ca banuiti la ce ma refeream mai sus. E enervant la „Battle for the Sun” ca nu le face nici un serviciu englezilor, desi, dupa o cariera de 15 ani construita pe scheunatul infectios al lui Brian Molko, Dumnezeu stie ca ar avea nevoie. Avem un nou baterist (californian, 23 de ani, blond si cam atat), in locul lui Steve Hewitt si o (aparent) noua reteta, bazata pe ingramadirea a straturi peste straturi de trompete, saxofoane si tot felul de efecte in refrene antemice care ar propulsa orice album in stratosfera. Orice album emo, vreau sa spun.

Charlotte Gainsbourg
13 ianuarie, 2018 de Aliaj

“Heaven Can Wait” este primul single de pe albumul IRM, album al carui producator este Beck si care a fost  lansat pe 7 Decembrie.

Barbati
10 ianuarie, 2018 de Aliaj

Chiar si pe un barbat l-ar surprinde cateva aspecte strecurate prin aceasta lista. Sau poate ca nu?

Reteta prajitura de casa cu aluat pufos
4 ianuarie, 2018 de Aliaj

In ziua de azi timpul este destul de limitat, iar gatitul reprezinta doar o dorinta pentru multe persoane. Mancarea gatita acasa este foarte apreciata, aceasta fiind primita cu bucurie de oricine, in special de un invitat. O prajitura facuta in casa este ceva special, de care fiecare dintre noi se bucura, dar si o maniera prin intermediul careia ne putem incanta invitatii care ne calca pragul in cadrul evenimentelor deosebite din viata noastra.

Exista o multime de retete de prajituri de casa pe internet, acestea fiind perfecte pentru voi. Daca nu aveti timp de gatit, trebuie sa stiti ca exista locuri unde va veti putea bucura de cele mai gustoase preparate. Acestea pot fi realizate pe comanda, in functie de ingredientele selectate de dumneavoastra, asigurandu-va de faptul ca gustul va fi unul familiar, asa cum obisnuia sa fie cel al preparatelor bunicii.

Prajitura perfecta pentru o petrecere in familie

Dupa o zi grea de munca, foarte multe

persoane se decid sa se relaxeze, singuri sau alaturi de prieteni, familie si alti invitati. O metoda foarte buna de relaxare este aceea de a opta pentru un deliciu culinar precum prajiturile comandate de pe Zaharia Prajituri Bucuresti. Exista multe cofetarii online din Bucuresti care ofera niste servicii de calitate. Acestea va vor oferi posibilitatea de a va putea face ziua mai placuta.

Reteta prajitura de casa cu capsuni

Daca va doriti o gustare rapida si dulce, o prajitura de casa va fi alegerea perfecta pentru voi. Veti putea face singuri aceasta prajitura, dar daca nu aveti timp, puteti apela la niste cofetarii recunsocute pentru calitatea ingredientelor pe care le includ in retetele de prajituri de casa. Veti constata ca exista numeroase retete dintre care veti avea posibilitatea sa alegeti. De exemplu, veti putea realiza fara probleme o prajitura precum Alba ca Zapada. Aceasta prajitura va va aminti de copilarie, ea fiind perfecta pentru a fi savurata in orice moment.

Cele mai bune prajituri facute in casa sunt cele facute cu pasiune. Este nevoie de timp si dragoste pentru a gati astfel de prajituri. Ele va vor infrumuseta ziua si vor fi tot ce aveti nevoie pentru a trece cu bine peste o zi grea de lucru. Aceste prajituri sunt perfecte si pentru situatia in care aveti niste copii mici.

Bob Dylan
17 decembrie, 2017 de Aliaj

E clar: Zimmerman a fost rapit, santajat, adus la Poiana Brasov si pus sa faca o melodie pentru sarbatori, orchestrata de Ludovic Orban si Fuego. Si, ce sa vezi, a reusit! Fiind subtil, fara voce si mediocru la chitara – cum a fost descris aici – Bob Dylan a izbutit, cu greu dupa jumatate de secol de cantat, sa faca un refren veselovschi, potrivit pentru pauza dintre piftie si salata de beof. Iar referirea cantautorului la Clinton, Nixon si alte chestii este de o subtilitate care iti taie respiratia. La fel ca si acordeonul folosit in piesa, parca inspirat dintr-un spital de urgenta. De asemenea, videoclipul nu e plin de clisee, nu este plicticos, nu te enerveaza cumplit desi dureaza doar 3 minute, este proaspat si revolutionar. BRAVO!!!

17 decembrie, 2017 de Aliaj

Executarea forajelor cunoaste o popularitate din ce in ce mai extinsa in randul locuitorilor de case construite la periferia marilor orase, situatie imbucuratoare, tinand cont de faptul ca nu pana de curand, forajele erau asociate zonelor rurale, unde racordarea la apa era un vis indepartat.

Forajele necesita, ca orice alta lucrare executata, actiuni de revenirire asupra calitatii initiale, care odata cu trecerea timpului, estompeaza satisfactia celor care apeleaza la foraje pentru a obtine apa potabila direct de la sursa.

Pentru ca apa potabila obtinuta din puturi si foraje sa isi pastreze calitatea, denisiparile trebuie efectuate cu periodicitate, evitand, tototdata, riscul iminent al ingurgitarii de particule nisipoase.

In sprijinul celor care se confrunta cu o situatie similara celei prezentate anterior, compania Foraje Puturi le propune denisiparea periodica a puturilor de apa, maximizand beneficiile pe care un astfel de foraj le poate avea in cadrul vietii de zi cu zi a unei familii.

Denisiparea puturilor poate fi asociata cu o revizie, scopul acesteia fiind acela de a imbunatati calitatea si performanta lucrarii si, implicit, a apei rezultate prin aceasta. Utilitatea proceselor de denisipari puturi apa face trimiteri progresive si la aspectul legat de bugetul familiei, in sensul in care forajul se remarca prin avatanjul principal de a furniza cantitati impresionante de apa in absenta costurilor.

Principalul avantaj al denisiparilor este sporirea gradului de permeabiliate a ariei care se afla in vecinatatea filtrului, in sensul in care se urmareste ca presiunea apei sa creasca.

In acest sens, procesul de decolmatare reduce semnificativ pierderile de sarcina inregistrate la nivelul filtrului, ceea ce determina o maximizare a razei de capturare a forajului de apa, precum si o optimizare a debitului care urmeaza sa fie pompat in timpul utilizarii efective.

Pe scurt, aria estompata a forajului este largita, ceea ce ii permite debitului iasa la suprafata.

In egala masura, utilitatea serviciilor de denisipare a puturilor se traduce prin atentia acordata calitatii lichidului rezultat.

Cu alte cuvinte, odata cu trecerea timpului, un foraj neutilizat pentru o perioada lunga de timp este predispus la acumuarea de straturi nisipoase sau, din contra, originea innisiparii se reflecta intr-o exploatare intensa a forajului, astfel ca debitul incepe sa fie din ce in ce mai limitat la adancimea initiala a forajului.

Acest lucru se traduce printr-un debit redus si resurse limitate sau inexistente de apa la adancime la care a fost initial executat forajul.

Denisiparea este vitala pentru forajele ale caror debite sunt folosite ca sursa de apa potabila pentru membrii familiei.

Apa rezultata in urma denisiparii este clara, pura si lipsita de impuritati si particule nisipoase, oferind o sursa excelenta de hidratare pentru cei dragi, care pot, astfel, sa se bucure de o calitate superioara in raport cu apa apa imbuteliata din comert, a carei calitate este adesea pusa sub semnul intrebarii.

Mai mult, denisiparea poate scoate la suprafata noi potentiale zone pentru executarea altor foraje, in masura in care specialistii observa indicative ale unor debite in respectivul areal.

Cert este faptul ca denisiparea este o procedura transpusa in termenii unei revizii periodice, a carei scop clar definit este acela de a imbunatati calitatea apei furnizate, destinata cu preponderenta consumului si hidratarii zilnice.