Category: Online

hota
19 iulie, 2017 de Aliaj

 

p: hometips.com

Dupa cum bine stim la nivelul casei noastre unul din cele mai importante procese care ne asigura continuitatea si supravietuirea are la baza procurarea hranii, iar aceasta se face atat in timpul sezonului cald cat si in timpul sezonului rece intr-o anumita nota specifica.

Pe deoparte apelam la aperitive si diferite mancaruri reci, pe deoparte trebuie sa le preparam adecvat la nivelul aragazului sau la nivelul cuptorului, lucru care in timp va aduce in discutie anumite considerente de ordin atmosferic sau termic.

Cu toti stim ca gatitul in mod excesiv, mai ales in familiile in care exista de la patru membrii in sus, degaja la nivelul bucatariei o umiditate mare si o temperatura foarte ridicata, lucru care poate da diferite stari de spirit ciudate persoanei care se ocupa cu gatitul, iar aici trebuie sa stim ca eficienta anumitor electrocasnice poate schimba din temelie acest risc la care ne supunem atat noi, cat si configuratia bucatariei in care ne aflam.

Cum in ziua de astazi s-a inventit o modalitate de combatare la aproape orice situatie neplacuta, stanjenitoare sau care ne creeaza disconfort, putem opta si la nivelul casei noastre pentru achizitionarea unei hote telescopice care vine la pachet cu un avantaj ce nu poate fi trecut cu vederea.

Cea mai buna hota de bucatarie cu orientare telescopica propune de la sine si o suprafata de absorbtie destul de extinsa comparativ cu alte modele conventionale, care se poate face prin simpla culisare.

Insa cand ne gandim la utilitatea si eficienta unui asemenea electrocasnic cum este hota incorporabila, trebuie sa aducem in discutie si anumiti indici de performanta, precum treptele de temperatura, eficienta energetica si evident plasamentul sau dimensiunile sale care trebuie facute la o distanta apreciabila fata de sursa de gatit.

Daca vom tine cont de toate aceste caracteristici si ne vom utila bucataria cu o hota telescopica, cu siguranta experientele de gatit la care vom fi supusi in continuare ne vor reda o reala placere, drept pentru care le vom frecventa mai des, comparativ cu perioadele trecute, in care gatitul putea reprezenta chiar o corvoada.

Branduri precum Whirpool sau Heiner propun pentru oamenii moderni, alternative de hote telescopice bune ce pot fi gasite acum la un pret rezonabil, mai ales daca vom contacta un magazin de electrocasnice in urmatoarea perioada, deoarece exista reduceri consistente de preturi, un lucru de o reala utilitate pentru a nu face risipa de bani mai mult decat este cazul.

 

Grizzley Bear
18 iulie, 2017 de Aliaj

Prin reveria ţărilor calde & occidentale – via NY – o minunăţie de piesă dintr-un album softulache ce a trecut pe lângă noi fără să facă mari valuri.

Denisiparea putului de apa
17 iulie, 2017 de Aliaj

Dupa cum bine stim, pentru locuitorii din zonele rurale o mare provocare se raporteaza la obtinerea unei materii prime vitale pentru sanatatea organismului, precum este apa.

Daca multe persoane apeleaza la izvoare sau fantani pentru a se aproviziona atat pe ei cat si pe familiile lor, a venit momentul sa stim ca la nivelul propriei noastre locuinte, daca dorim sa avem parte de o instalatie completa, un efort financiar facut la timp poate asigura cheia succesului.

Pe de-o parte, ne putem ingriji cum se cuvine gospodaria, iar pe de alta parte procesele ce au la baza curatenia casei si igiena personala pot fi facute cu brio, dat fiind faptul ca un foraj va asigura debitul de apa de care o familie are nevoie pe tot parcursul anului.

O asemenea lucrare este de mare utilitate in ultimul deceniu pentru locuitorii din capitala, mai ales pentru mici intreprinzatori care au la baza afaceri ce se bazeaza pe circuitul apei in natura, iar un foraj, datorita specificitatii dar si principiilor de functionare, ofera de departe rezultatele scontate.

Insa, in timp, ca orice instalatie, acesta se uzeaza, iar o operatiune de denisipare put ar putea fi de bun augur pentru siguranta si functionarea optima a forajului. Ce presupune o operatiune de denisipare puturi de apa si care sunt riscurile la care ne supunem daca nu efectuam in timp util un asemenea demers?

Cu toti stim ca o asemenea instalatie, care este facuta subteran, poate acumula in panza freatica o buna cantitate de nisip, care ne poate periclita atat sanatatea, cat si functionarea propriu zisa a instalatiei.

Stiai ca daca nu sunt efectuate denisipari puturi de apa cel putin o data la 3 ani este posibil ca in apa potabila sa existe cantitati minuscule de nisip ce se pot acumula in organismul tau?

Daca la nivel fizic nu se pot observa anumite schimbari evidente la nivel subteran, specialistii ne spun ca mentenanta este de o deosebita importanta, mai ales cand exista in discutie ocupatii umane de mica sau mare anvergura.

Astfel, ajungem sa cunoastem ca este inevitabil sa luam calea unei firme de denisipare puturi din Bucuresti, care se va ocupa cu identificarea potentialelor problemele la nivelul instalatiei noastre intr-o forma inedita.

Cu ajutorul unei pompe ce functioneaza cu aer comprimat, o firma de denisipare puturi Bucuresti va avea grija sa eliminte toate impuritatile de la nivelul instalatiei dumneavoastra, un lucru cu adevarat util care permite functionarea acesteia pe termen lung si deci ducerea la bun sfarsit a tuturor activitatilor cotidiene in cea mai buna maniera posibila!

Cirque
15 iulie, 2017 de Aliaj

Un concert al unor “legende” pe treaba lor. Free, avant-garde jazz, improvizatie cu Joe McPhee, Fred Lonberg-Holm si Michael Zerang.

Ma duc sa-i ascult marti seara de la 9 si jumatate, in Control, pe cei reuniti sub denumirea de Survival Unit III, sa-mi aerisesc creierii cu muzica, sa ma minunez si sa aplaud, daca-mi place, mai tare ca la un show cu Madonna sau Cirque Du Soleil.

Am luat de bun si ce a zis George de la MDV si consider ca tot ce vine live sub emblema “JADD” merita incercat.

Poate avem noroc si apare si Loredana Groza. Review-urile ei pentru concertele de free-jazz sunt cele mai bune din cate sunt. 😉

uscator de par
12 iulie, 2017 de Aliaj

Orice femeie pentru a-si etala propria personalitate, complexitate dar si viziune asupra frumosului stie ca parul reprezinta fara doar si poate confirmarea absoluta a tuturor acestor lucruri in colaborare cu alte elemente de ansamblu ce vizeaza aspectul fizic dar si alte atribute sociale sau morale.

In acest caz, dorim sa acordam atentie in cele ce urmeaza proceselor de infrumusetare si intretinere asupra parului pe care il acorda foarte des femeile pentru a straluci la orice eveniment iau parte in viata de zi cu zi dar si la modul in care se etaleaza acestea functie de coordonatele amintite.

Dat fiind faptul ca ne aflam in sezon estival, tot mai multe activitati care implica combinatia munca – viata privata sunt puse in discutie de majoritatea reprezentantelor feminine, drept pentru care parul poate reprezenta de departe argumentul ideal de atractie, stralucire , rafinament si eleganta in fiecare reprezentare si prezenta feminina.

Astfel, ajungem sa cunoatem ca o femeie tinde sa isi ofere procese de intretinere ale parului cu diferite sampoane, balsamuri, tratamente specifice cel putin de 2 ori pe saptamana, insa problema incepe atunci cand trebuie alese echipamentele care sa aranjeze, sa uniformizeze si sa usuce parul dupa spalare.

Daca un dispozitiv conventional deseori aducea in discutie anumite fenomene nedorite in randul feminin care creeau foarte multa nervozitate si neimpliniri, in acest moment un uscator de par poate veni la pachet cu o serie de argumente deloc de neglijat.

Daca ne raportam la calitatea si serviciile oferite de un feon profesional de la un distribuitor consacrat, nu avem cum sa nu aducem in discutie un material predestinat in ingrijirea tuturor  tipurilor de par dar si producerea unor anumite procese fizice care au la baza inlaturarea fenomenului de electrizare.

Stiai ca la baza unui aparat de uscat parul in acest moment se gaseste ca principal material fie ceramica, fie turmalina recunoscute in procesele lor care vizeaza protejarea structurii firului de par si matifierea sa?

Sau ca functiile multiple aduc in discutie fixarea coafiurii, uniformitatea sa si dupa caz aplicarea de diferite artificii stilistice pentru o aranjare rapida?

Foarte multe alternative ofera in acest moment un uscator de par profesional femeilor moderne, care vine la pachet si cu o serie de accesorii precum difuzor sau concentrator, pentru a da impresia unei stilizari la fel ca la salon, fara a mai fi nevoie sa cheltuim sume consistente de bani sau sa ne pierdem timpul.

Totul se poate face la domiciliu, iar daca suntem atenti la ofertele sezoniere, produse de top pot ajunge cu usurinta in recuzita noastra!

Blues Funeral
12 iulie, 2017 de Aliaj

Am ascultat “Blues Funeral” de cateva ori in ultimele zile. E bun, e mult mai bun decat orice altceva facut de Lanegan in ultimii ani, incluzand ultimul album alaturi de Isobel Campbell (“Hawk”, 2010) si colaborarea cu Soulsavers din 2009.

Nicidecum o relicva a anilor de glorie a grunge-ului, ci mai degraba un om care a reusit sa tina pasul cu rockul. Mark Lanegan reprezinta categoria oamenilor adaptabili ce au iesit cu bine (alive and kicking) din nebunia rockului alternativ de la inceputul anilor 90. Are o voce ragusita, inconfundabila ce s-a potrivit de minune cu vocea duioasa si fragila a lui Isobel Campbell (Scottish singer, cellist and composer in the indie and rock genres) pe 3 albume, dintre care unul, Ballad Of The Broken Seas, nominalizat la Mercury Prize in 2006. A mai cantat in QOTSA pentru o vreme (2000-2005) si a colaborat cu Mad Season, Martina Topley-Bird, Melissa Auf Der Maur, Unkle, si multi altii.

“Blues Funeral” este al 7-lea lui album solo si se lanseaza oficial pe 6 februarie. Iata o mostra, cu tot cu clip creepy.