Motive pentru a scapa de 10 kilograme

cum sa slabesti

Chiar si o mica scadere scadere in greutate poate fi imensa pentru sanatatea ta. Sunteti gata sa pierdeti cel putin 10 kilograme? Iata cateva motive pentru a incepe chiar de astazi:

1. Vei lua 40 de kilograme de presiune de pe genunchi atunci cand mergeti. Acest lucru va poate reduce riscul de aparitie a osteoartritei si va ameliora durerea daca o aveti deja.

2. Puteti reduce riscul de cancer mamar cu 50% sau mai mult. Acest lucru este potrivit Institutului American de Cercetare a Cancerului. Celulele de grasime contin substante chimice care va pot ridica riscul de aparitie a mai multor cancere.

3. Ati putea sa va presati tensiunea arteriala spre normal. Intr-un studiu efectuat la 2.000 de persoane, cei care au pierdut aproape 10 kilograme au vazut presiunea sistolica (numarul de sus, care masoara presiunea atunci cand inima ta contracteaza) scade cu 4,5 puncte si diastolicele lor (numarul inferior, presiunea exercitata intre bataile inimii) cu 3 puncte. O tensiune arteriala sanatoasa este egala sau mai mica de 120/80.

4. Ati putea reduce sansa de a avea un atac de cord cu 50%. Pierderea catorva kilograme poate, impreuna cu scaderea tensiunii arteriale, sa va ajute la reducerea colesterolului cu pana la 10%. De asemenea, poate scurta un proces numit inflamatie care este declansat de mesagerii chimici produsi de celulele dvs. grase. Inflamatia poate stabili stadiul de acumulare a depozitelor grase din arterele dumneavoastra si va elimina cheagurile de sange, factori de risc puternici pentru infarct miocardic si accident vascular cerebral.

5. Puteti reduce dramatic colectia de grasimi din si in jurul ficatului. Cunoscuta sub numele de boala hepatica grasa, aceasta afectiune poate deteriora capacitatea organismului de a metaboliza zaharul, ceea ce poate duce la diabet, precum si va poate pune in pericol tensiunea arteriala crescuta.

6. Vei creste sansa de a trai mai mult. Un studiu britanic a constatat ca persoanele care au suferit de obezitate moderata  au decedat cu trei ani mai devreme decat ar fi avut mai putine kilograme.

Pierderea unui numar considerabil de kilograme te va ajuta sa fii mai sanatos, sa dormi mai bine si sa te simti mai atractiv, influentandu-ti major viata sociala. Primul pas ar putea fi mai dificil, insa lupta nu este imposibila. Perseverenta si motivatia sunt ingredientele succesului. Aveti de nevoie de un plan care sa va ajute sa ramaneti concentrati si sa obtineti rezultate foarte bune.

 

10 martie, 2018 de Aliaj