Moduri de a afla ca partenerul te inseala

cheating

Sunt momemnte cand crezi ca totul este perfect, si de fapt nu este. Banuiesti ca te inseala si cauti dovezi pentru a iti convinge temerile. Se pare ca exista cateva modalitati rele prin care poti afla ca partenerul tau te inseala. Noi le-am incadrat in cinci categorii:

1. Dragoste adevarata
Cand mergi la un eveniment important, nunta sau botez, si iti spune prietenul lui cei mai bun ca te-a inselat si cu cine. Si pentru a nu strica nunta, trebuie sa nu faci scandal pana cand ajungi acasa.

2. Fara scapare
Cand planuiti o excursie si in avion vrei sa-ti arate ce a planificat pentru calatorie, Iti da telefonul, te uiti si inainte de decolare primeste un mesaj de la o fata spunand cat de mult ii va lipsi si ca abia asteapta sa se intoarca. Avionul decoleaza si totul se transforma intr-o „distractie”  de 10-11 ore.

3. Usi glisante
Cand pleci mai devreme de la munca, ca sa ii faci o surpirza si il surprinzi cu o alta fata in pat.

4. Sherlock Holmes
Cand banuiesti ca s-a intamplat si cauti sa gasesti diverse confirmari in telefon si in comportament. Primesti confirmari si descoperi ca acea colega de serviciu nu era doar o colega.

5. O aplicatie telefonica

Cand pleaca la petrecerea de Craciun organizata de firma si iti da mesaj la 3 noaptea ca ramane la un hotel, pentru ca a baut si nu poate conduce masina pana acasa. Folosesti aplicatia „Gaseste-mi telefonul” si descoperi ca adresa ti se pare cunoscuta, ca mergi des acolo la cina. Adresa sefei lui.

 

25 iulie, 2018 de Aliaj