Legatura intre Orange Is The New Black si Handmaid’s Tale

In episodul de saptamana trecuta din Povestea slujitoarei, am intalnit-o pe Noelle. Viata ei de dinainte de Galaad o arata ​​ca o mama singura tanara care se lupta sa-si ridice fiul, a carui profesoara dedicata, doamna Clements (a. K. Matusa Lydia), a incercat sa o „reformeze”. Ne-am dat seama de ce actrita Emily Althaus parea atat de familiara, si, din fericire, Reddit ne-a dat raspunsul.

„Oricine altcineva s-a prins ca Noelle a fost interpretata de actrita care a fost Kukudio in OITNB?”, A scris imadethisjusttosub. „Suntem la curent cu cel putin 3 actrite in comun acum.”

Aha! ne-am gandit noi insine. Noelle (sau, mai degraba, Emily Althaus) a fost Maureen Kukudio, detinuta la penitenciarul Litchfield, in Orange is The New Black. Cu toate acestea, Emily nu este singura actrita pe OITNB din povestea Handmaid’s Tale.

Daca sunteti socati de aceasta revelatie, sa stiti ca nu sunteti singuri. Comentarii pe acest fir Reddit isi pierdeau mintile asupra acestei conexiuni. „IM SHOOK literalmente nu am pus lucrurile impreuna pana cand am citit comentariul dvs.”, a scris LecstasySuicide.

Oamenii erau in mod deosebit socati de faptul ca Janine si Tricia Miller erau aceeasi persoana. Janine poarta acum un plasture de ochi si par rosu, deci nu este deloc surprinzator faptul ca punerea a doi si doi impreuna a durat atat de mult. „Janine pare atat de diferita de caracterul sau OITNB, nu aveam nici o idee …”, a comentat Wowbaggerrr. „Doamne, stiam ca Janine arata familiar, dar nu am putut sa o plasez!”, a raspuns un alt fan.

Din fericire, Handmaid’s Tale a permis tuturor acestor personaje sa traiasca (pentru moment …). Dar, din pacate, toate cele trei personaje au murit in OITNB. Nu stim daca vom afla soarta lui Noelle, dar probabil ca a devenit si servitoare. Daca este cazul, toate cele trei femei au jucat rolul de prizonieri cel putin de doua ori. Odata intr-un format mai realist, modern (OITNB) si inca o data intr-o lume fictiva, distopica (Handmaid’s Tale).

29 iulie, 2019 de Aliaj