Kristen Bell – despre cum le-a spus copiilor de Mos Craciun

La un moment dat, oricarui parinte care sarbatoreste Craciunul i se va pune acea intrebare temuta: Mos Craciun este real ? Nu exista un mod corect de a raspunde. Daca spui ca nu exista, te incurci cu magia sezonului. Daca spui ca este real, spui ceea ce unii ar putea numi o mica minciuna alba. Acestea sunt toate gandurile care au trecut repede prin mintea lui Kristen Bell cand fiica ei cea mai mare, Lincoln, s-a confruntat cu ea la varsta de trei ani.

Mi-a spus:„ Nu cred. Nu are cum sa poata ajunge in fiecare casa. Ai spus ca exista miliarde de oameni pe planeta „, isi aminteste Bell intr-un interviu acordat Zilei Femeii. – In acel moment, inima mea s-a scufundat.

Bell si-a dat seama ca are doua optiuni: sa-si minta fetita si sa o trimita sa se joace sau sa foloseasca acest moment pentru a o invata pe fiica ei ca „atunci cand simti in interiorul tau ca ceva paleste, pune-l in discutie.” A ales cea din urma optiune.

Dupa ce i-a spus fiicei sale, Bell a dezvaluit adevarul despre Mos. Dar nu a aruncat doar mainile ca un criminal prins cu mana rosie. Mai degraba, si-a indepartat copilul in adevar, spunandu-i ca Mos Craciun este „un joc imaginar pe care il jucam pentru ca este intr-adevar, foarte distractiv”.

Abordarea ei a fost simpla, dulce si la fel de magica. Daca intrebarile vin in continuare, luati un alt sfat de la Bell si solicitati ajutorul Adevarului minunat despre Mos Craciun . Cartea spune povestea Sfantului Nicolae, un episcop Christina care este baza pentru Mos Craciun modern. Cartea subliniaza modul in care Sfantul Nicolae i-a inspirat pe oameni sa dea cadouri altora fara sa ceara credit sau sa-si puna numele pe o eticheta. Acest lucru, dupa cum spune Bell, ii invata pe oameni ca „oricine poate fi un Mos Craciun”, ceea ce crede ca face ca copilul ei mai putin probabil sa strice mitul pentru alti copii.

13 ianuarie, 2020 de Aliaj