Joburi online – Partea I

Una dintre cele mai dificile schimbari in cariera este trecerea de la a merge intr-un birou in fiecare zi la a lucra de acasa . Desigur, ambele optiuni au avantajele si dezavantaje, dar, in general, o munca pe care o puteti face din confortul propriei case (sau, sa fim sinceri, canapeaua dvs.) poate fi incredibil de valoroasa. Din fericire, existenta internetului inseamna ca locurile de munca online sunt mai mult disponibile ca niciodata in zilele noastre, iar unele dintre lucrarile la distanta de acolo ar putea sa va surprinda.

Indiferent de domeniul dvs. de expertiza, sansele sunt ca exista o activitate independenta bazata pe online, care se potriveste pe aleea dvs. In plus, o multime de locuri de munca online (sondaje , transcriere) sunt tipul de munca pe care il puteti face in timpul liber in timp ce lucrati la alte proiecte. Exista un motiv pentru care o multime de oameni pe care ii cunoasteti lucreaza online; este convenabil, usor si complet flexibil. Daca sunteti in cautari, iata cateva idei pentru joburi online care ar putea functiona pentru dvs.

Transciptor 

Te-ai intrebat vreodata cine traduce exact interviurile audio pe ore intregi in text? Desi exista un software care face acest lucru in mod automat, nu este niciodata la fel de exact ca o ureche umana. Transcrierea freelance printr-un program precum Rev va poate face sa strangeti undeva la cateva sute de dolari pe luna si puteti ajunge chiar si la mai mult de 1.400 de dolari pe luna.

Caption Writer

In mod similar transcrierii, exista tone de clienti care au nevoie de transcrieri de legenda inchise in graba. Exista un flux de munca fara sfarsit si o multime de locuri de munca pe care le poti face chiar din confortul propriei tale case. Trebuie doar sa aveti putina imaginatie si o conexiune buna la internet.

20 ianuarie, 2020 de Aliaj