Joburi online – Partea a III-a

Persoana care scrie pentru altcineva

Nu ai auzit niciodata despre sciitori fantome ? In esenta, este scris (despre o varietate de subiecte diferite), care este mai tarziu atribuit numele altui autor. Suna putin ciudat la inceput, dar este incredibil de comun in aproape toate domeniile literare. Daca scrierea creativa este blocajul tau, ghostwriting poate fi pentru tine. Exista, de asemenea, romane populare care au folosit aceasta tehnica. Deseori actori sau cantareti care lanseaza o carte apeleaza la un scriitor fantoma care sa aiba talentul si cunostintele necesare sa le transpuna pe hartie trairile.

Editor pentru copii
Daca nu sunteti incantati de ideea de scris, dar aveti intr-adevar o dragoste pentru gramatica, atunci editarea la distanta a lucrarilor copiilor ar putea fi o modalitate excelenta de a castiga bani de acasa. Aproape toate site-urile web, de la redactie la comertul electronic, au nevoie de un editor de copii pentru a se asigura ca ortografia, gramatica si fluxul general de copiere sunt corecte.

Marketing afiliat
Nu trebuie sa fiti un mega influencer pentru a castiga bani din marketingul afiliat. Daca v-ati gasit vreodata prietenii care cumpara un produs pe care il recomandati din nou, atunci inscrierea la programe de afiliere usoare precum Amazon poate fi profitabila in timp – si foarte usor de facut de acasa.Puteti, de asemenea, face marketing afiliat prin platforme precum Profitshare sau 2 Performant. Va recomandam sa faceit niste cursuri online si sa cititi pe acest subiect pentru a invata mai multe despre marketing-ul afiliat si google ads, care v apot ajuta sa incasati mai multi bani.

10 februarie, 2020 de Aliaj