Joburi online – Partea a II-a

Sondaje 
Pare fals, dar preluarea sondajelor online pentru bani este un lucru real si o modalitate serioasa de a face bani in plus. Portalurile online precum Swagbucks au o oferta nesfarsita de sondaje si ofera lucruri ca numerar si carduri cadou ca forma de plata.

Grefier de introducere a datelor
Introducerea datelor este un job online care pare mai complicat decat este. In realitate, deseori introduceti pur si simplu date in foi de calcul sau in alte programe simple. Nu sunt necesare competente matematice semnificative. Exista, de asemenea, tone de locuri de munca de introducere de date diferite online, ceea ce face usor sa alegeti un rol care pare o potrivire perfecta.

Copy Writer
Chiar daca scrierea creativa nu se mai cuata foarte mult, asta nu inseamna ca nu poti castiga bani scriind online. Redactarea este o abilitate la distanta necesara pentru fiecare subiect pe care ti-l poti imagina. Asadar, indiferent daca interesele dvs. sunt in mecanica, moda, cercetare sau undeva intre ele, probabil ca exista un job de redactare la distanta pentru dvs. in acel domeniu.

Asistent virtual
Rolurile de asistent virtual sunt unele dintre cele mai noi locuri de munca disponibile online, dar si unele dintre cele mai profitabile. Profesionistii in domenii creative (toata lumea, de la bloggeri pana la antreprenori pana la influenti) cauta deseori VA-uri pentru a-si organiza programele, e-mailurile sau pentru a crea grafica pentru site-urile lor web si platesc bine.

3 februarie, 2020 de Aliaj