Iata cum sa iti mentii silueta vara aceasta!

Iata cum sa iti mentii silueta vara aceasta!

Stiai ca apa cu lamaie este miraculoasa pentru silueta pe timpul verii? Amestecata cu apa calda sau rece, lamaia poate ajuta la cresterea metabolismului – dar impactul dureaza doar aproximativ 30-40 de minute dupa ce a fost bauta. Acestea fiind spuse, faptul ca organismul este bine hidratat este crucial pentru mentinerea unei greutati sanatoase.

Alimente turmerice si picante: Compusii din turmeric au fost legati de reducerea riscului de inflamatie cronica, care este legata de obezitate. In ceea ce priveste alimentele condimentate, unele cercetari au legat capsaicina gasita in ardeiul iute la o rata de metabolizare crescuta; de asemenea, poate ajuta la mobilizarea celulelor grase pentru a fi utilizate pentru energie.

Ceai si cafea: Cateva studii au asociat un metabolism mai rapid cu anumite ceaiuri (in special verde si negru) si cafeaua cu cafeina. Efectul pare aparut din combinatia de cafeina si flavonoide (compusi antioxidanti); avantajul modest pare a da nastere odata ce ai avut cel putin patru cesti intr-o zi. Cu toate acestea, deoarece somnul este, de asemenea, cheia pentru un metabolism mai rapid, veti dori sa gasiti un echilibru.

Alimentele „negative calorice”: Nu este un lucru, desi dorim sa fie. Nu exista nici o baza stiintifica pentru perceptia pe termen lung ca unele alimente – cum ar fi telina si guma fara zahar – stimuleaza metabolismul, deoarece au un continut scazut de calorii si necesita atat de multa mestecare incat ardeti mai mult cals decat mananci

29 iunie, 2018 de Aliaj