Greseli pe care le faci cand te speli pe cap

spalatul parului

Stilistii profesionistii impartasesc tot ceea ce trebuie sa stiti pentru sanatatea parului dvs.

1. Iti samponezi parul prea des.
Nu se spala zilnic. Cat de des va spalati depinde de stilul de viata, de mediu si de rezultatul dorit. Ar trebui sa samponati cel putin de doua ori pe saptamana pentru ca parul sa arate cel mai bine si sa fie cel mai sanatos.

Daca parul este uscat sau deteriorat, nu se spala zilnic, poate fi hidratat datorita uleiurilor naturale. Puteti incerca un sampon uscat intre timp.

2. Iti amesteci si potriveste sampoane si balsamuri.
Ia setul. Sampoanele si balsamurile sunt dezvoltate si testate pentru eficacitate in perechi, ceea ce le permite producatorilor sa optimizeze ingredientele pentru functiile lor individuale. Mixarea marcilor si a colectiilor poate produce rezultate mai putin eficiente, inclusiv sub- si supraconditionare.

3. Aplicati prea mult produs.
Aplicati cu usurinta. Incepeti cu o cantitate mica si adaugati mai multe dupa cum este necesar. Excesul de sampon nu va face sa curate parul, ci va face mai greu procesul de clatire si prea mult balsam poate lasa acumulari.

4. Nu va curatati temeinic scalpul.
Distribuiti uniform. Oamenii tind sa aplice produsele intr-un singur loc si apoi ajung sa nu primeasca o curatare temeinica.

5. Clatiti bine.
Daca aveti fire curbate sau deteriorate, le detangulati usor cu un pieptene cu latime mare inainte de clatirea balsamului. Clatiti pana cand nu simtiti reziduuri pentru a va asigura ca este complet curat.

6. Nu abordati corect matreata.
Parul sanatos incepe cu scalpul. Da-ti capul un mini-masaj pe masura ce samponul devine profund dezgolit si stimuleaza circulatia. Daca aveti mancarime sau senzatie de mancarime, incercati sa adaugati un sampon si un balsam anti-matreata la rutina dvs.

10 octombrie, 2018 de Aliaj