Golden buzz la America’s Got Talent Sezonul 14

In sezonul 14 al America’s Got Talent, juratii Simon Cowell, Julianne Hough, Gabrielle Union si Howie Mandel acorda competitorilor de varf un buton de aur in runda de auditii, ceea ce inseamna ca ei au ocazia sa ajunga direct in finala.

Ce este exact buzzerul de aur? La fel ca in anotimpurile anterioare, buzzerul de aur inseamna ca actul va primi o trecere directa la emisiunile live. In timpul intregului sezon, fiecare judecator (si gazda Terry Crews) are permisiunea sa utilizeze buzerul de aur doar o singura data – desi, din punct de vedere tehnic, nu trebuie sa-l foloseasca deloc. Cand soneria de aur a inceput initial din nou in sezonul 9, ar fi trebuit sa fie folosita pentru scopuri de rupere – adica, actul mergea in runda urmatoare, indiferent de votul celorlalti judecatori. Dar acum, buzzerul de aur inseamna ceva mai special.

Deci, cine si-a folosit buzerul de aur pana acum? Toti juratii principali, inslusiv Terry, si juratul oaspete Brad Paisley si-au ales performantele preferate. Asta inseamna ca numai juratii oaspeti ramasi de la AGT – Ellie Kemper, Dwayne Wade si Jay Leno – vor avea sansa de a folosi buzzerul de aur in cadrul turneului de arbitri.

Iata cui au dat buzzerul de aur:  Simon, Julianne, Howie, Terry, Gabrielle si Brad in sezonul 14 din 2019:

Alegerea lui Brad Paisley: Sophie Pecora

Alegerea lui Julianne Hough: Luke Islam 

Alegerea lui Terry Crew: Detroit Youth Choir 

Alegerea lui Simon Cowell: Tyler Butler – Figueroa 

Alegere lui Howie Mandel: Joseph Allen 

Alegerea lui Gabrielle Union: Kodi Lee 

1 iulie, 2019 de Aliaj