Furbo – camera pentru animalute

furbo camera animalute

Pentru aceia dintre noi care sunt fortati sa-si lase puii acasa in timp ce mergem sa lucram zilnic, exista acum o modalitate de a vedea exact ceea ce fac, datorita acestei camere de caine, Furbo!

Furbo exista de cativa ani, facand munca mai putin ingrozitora si catelusul mai dragut. Dar noua lor tehnologie este un schimbator de jocuri. Au lansat o caracteristica numita „Furbo Dog Nanny” si este de 10 ori mai utila decat inainte.

Trei lucruri specifice! Are alerte inteligente pentru caini, inregistrari in cloud si un jurnal Doggie.

1. Aplicatie usor de folosit
Configurarea este incredibil de usoara. Cutia nu a venit cu instructiuni – doar o aplicatie de descarcat. Geniu. Aplicatia va urmareste intregul proces si dispune de o sectiune de intrebari frecvente in caz ca va aflati nerabdator si va deranjeaza si trebuie sa incepeti din nou.

2. Dozator pentru mancare
Furbo are un dozator pentru mancare. Umpleti Furbo cu gustarea preferata a puilor dvs. si cu un clic pe un buton (in aplicatie) puteti arunca gustarea in camera. Cea mai buna parte: Puteti sa va inregistrati propria voce pentru a va anunta cainele! Cainii nostri cunosc vocile stapanilor si vin la sunet.

3. Sistem audio
Sigur va doriti o relatie frumoasa cu cainele dvs. Nici o problema! Furbo are un sistem difuzor bidirectional. Puteti auzi instantaneu ce se intampla in casa dvs. cand deschideti aplicatia. De asemenea, prin apasarea unui buton in aplicatie, cainii va pot auzi! Va e dor de el? Lasati-i sa stie.

4. Postare direct pe retelele de socializare
Cainii dvs. au o prezenta sociala activa? Faceti fotografii si videoclipuri direct de la Furbo! Nu pierdeti niciodata un moment cu catelusul dvs din timpul zile.

17 octombrie, 2018 de Aliaj