Firma Euromateria se recunoaste prin proiectele de succes

ndustria constructiilor este o industrie destul de “sensibila” la anumiti stimuli exteriori ai societatii, iar firmele care activeaza in tara noastra in acest sector trebuie sa stie cum sa isi mentina numele si cum sa livreze un proiect la timp.

Printre firmele de constructii din Bucuresti, Euromateria, ce activeaza in acest domeniu din anul 2014, s-a pozitionat ca o firma respectabila si inovatoare, care se angajeaza in proiecte complexe, ce se diferentiaza prin faptul ca sunt descrise de conceptul de “constructie totala”. Astfel, atunci cand specialistii de la Euromateria semneaza un contract, se ocupa de el de la fundatie la finisajele importante si mai ales la detaliile care fac diferenta intre un proiect reusit si unul precar. Daca nu sunteti convinsi, puteti cauta mai multe pareri despre firma Euromateria din Bucuresti.

Firma Euromateria se recunoaste prin proiectele de succes

De-a lungul timpului, specialistii Euromateria au semnat proiecte de renume, destul de nisate pe anumite domenii, care i-a ajutat sa pozitioneze firma in topul firmelor de constructii din Romania cu sediul in Bucuresti care semneaza proiecte in toata tara.Toate aceste proiecte sintetizeaza importanta acordata detaliilor acordata de specialistii firmei. Acest concept de “constructie totala” implica, pe langa aceasta atentie la detalii, responsabilizarea indeplinirii unui proiect, pentru a livra rezultate optime, la timp. Tocmai aceasta livrare la timp a proiectelor este elementul care, intr-o oarecare masura, separa firma Euromateria de acele firme de constructii din Romania care s-au angajat in anumite proiecte pe care nu le-au putut livra, dintr-un motiv sau altul.

Ce proiecte din portofoliul Euromateria o recomanda ca fiind o firma de succes?

Euromateria s-a implicat, de-a lungul timpului, in proiecte din domeniul sportiv, educativ si sanitar.Euromateria s-a implicat, de-a lungul timpului, in proiecte din domeniul sportiv, educativ si sanitar.
Unul dintre cele mai renumite proiecte ale firmei Euromateria este constructia cladirii A.S.E de la Predeal, un exemplu al modului in care, atunci cand ai spirit creativ, stii cum sa imbini liniile modernitatii intr-un decor natural feeric. Aceasta cladire nu pare rupta din context, ori ca nu s-ar incadra acolo, in peisajul montan.Proiectele sportive in care s-a angajat Euromateria, dincolo de aspectele practice ale livrarii la timp, sunt utile pentru societate intrucat, intr-o anumita masura, le ofera tinerilor posibilitatea de a practica sport intr-un cadru adecvat, dupa standardele Uniunii Europene.Printre cele mai importante proiecte in domeniul sportiv care au fost proiectate si construite de Euromateria se numara construirea Complexului Sportiv Sfantul Nicolae, din comuna Cumpana, judetul Constanta, precum si proiectarea si executarea salii de sport cu tribuna de 180 de locuri a Liceului Agricol din comuna Valea Calugareasca, judetul Prahova. De asemenea, specialistii de la Euromateria s-au mai ocupat si de proiectarea si executarea Salii de Sport ( tot cu tribuna de 180 de locuri) din Stada Jandarmeriei nr 10-11 Bucuresti.
In privinta proiectelor din nisa sanitara, consolidarea cladirii Spitalului Judetean de Urgenta sf Apostol Andrei din municipiul Galati a fost de un mare ajutor pentru locuitorii municipului Galati.
Toate aceste proiecte sintetizeaza felul in care Euromateria a stiut sa isi creeze dar mai ales sa iti mentina de-a lungul numelui imaginea unei firme care se concentreaza pe acest concept de constructie totala.

23 iulie, 2018 de Aliaj