Femeia care si-a deschis o ferma de capre- Partea a II a

Pentru Keizer, relatiile romantice pareau intotdeauna sa se incheie cu izbucnirea inimii. A divortat la sfarsitul anilor 20, a suferit multiple avorturi si a trecut printr-o mare despartire la 30 de ani. „M-am dat la sarcinile mele, mi-am dat omul”, spune ea. „Dar m-am pierdut”.

Momentul de eliminare al lui Keiser a venit intr-o noapte linistita in apartamentul sau din Tampa, cand a realizat ca urmarea simultan Entertainment Tonight, citea o revista si juca solitar pe telefonul ei: „Incercam sa ma distrag de la faptul ca murisem inauntru”.

De multa vreme, ea tanjea dupa un stil de viata mai jos pe pamant, unul in care se simtea „prezent”. Ea a inceput cu o gradina cu ierburi pe pervazul ei (cu vedere la o autostrada majora mai jos), apoi a inceput sa viseze sa detina propria ferma. Inainte de despartirea lor, Keizer spune ca iubitul ei a intrebat-o: „De ce te uiti la pui online?

Intr-o calatorie pentru a-si vizita tatal si mama vitrega din Oxford, a decis sa se retraga acolo in 20 de ani la ferma ei de vis, una cu fructe si nuci, un deal si un iaz. O saptamana mai tarziu, mama ei vitrega a chemat-o sa spuna ca o ferma din apropiere era de vanzare pentru 150.000 de dolari, completata cu piersicii necesari.

Trei saptamani mai tarziu, Keizer si Yorkie-ul ei de 7 kilograme au intrat intr-un U-Haul si au inceput o viata noua. Ea a continuat sa lucreze la afacerea sa (de la distanta, cu o regula noua, fara e-mail-uri in weekend) si a inceput incet sa faca o ferma din noul sau teren. Un fermier local a condus-o pe Keizer la primii ei pui de pe o piata de vechituri (asta a fost inainte de a descoperi MyPetChicken.com, un magazin online pentru cumparatorul de pui, care ofera rase rare si rafinate, precum Legbar Cream pentru oua albastra) ; un alt vecin a renuntat la gaste, spunand ca intentioneaza sa le ucida altfel. A documentat totul pe blogul ei, Gucci to Goats.

16 martie, 2020 de Aliaj