De la 1 iunie cea mai bună ceainărie își deschide terasa

Ceainarie Bucuresti

1 iunie este o dată așteptată cu mult drag de către copiii din lumea întreagă, deoarece este ziua lor. Dar anul acesta este mai special și 1 iunie 2020 este așteptat cu multă nerăbdare și de către adulți deoarece în sfârșit se vor redeschide terasele, primul pas spre normalitate.

Toate localurile care beneficiază de terase realizează deja pregătirile necesare pentru marea deschidere. Unul dintre localurile care își va deschide terasa începând cu data de 1 iunie este ceainăria din București Ganesha Caffe Victoriei.

Ganesha Caffe Victoriei își reia activitatea pe terasă începând cu 1 iunie

Ganesha Caffe Victoriei este una dintre cele mai faimoase ceainării din București, iar anunțul conform căruia își va relua activitatea începând cu data de 1 iunie 2020 i-a adus într-un timp foarte scurt numeroase rezervări.

Ne bucurăm că în sfârșit am primit o veste bună și pentru HoReCa – în sfârșit ne puteam relua activitatea, ne putem bucura de socializare, chiar dacă vom avea anumite restricții. De-a lungul anilor de activitate, am reușit să ne formăm o clientelă fidelă, iar anunțul redeschiderii teraselor a venit imediat cu cereri de rezervare pentru data de 1 iunie.

Ne-am bucurat tare mult să vedem că oamenii pe care îi iubim sunt bine, sunt sănătoși și au acea poftă de viață cu care ne-au obișnuit. De asemenea, ne bucurăm că toți angajații sunt bine și mai ales că sunt sănătoși. Avem tot ce ne trebuie să ne reîncepem activitatea.” – reprezentant Ganesha Caffe Victoriei.

Stocul de ceaiuri este pregătit

Ceainăria de pe Calea Victoriei este recunoscută pentru meniul inedit de ceaiuri pe care le deține și care au, totodată, efecte benefice asupra sănătății umane. Ceaiurile sunt realizate din plante 100 % naturale, recunoscute pentru îmbunătățirea digestiei, puterea de relaxare și calmare, întărirea sistemului imunitar, prevenirea răcelii și a gripei. Rețetele pentru aceste ceaiuri delicioase sunt aduse în Orientul Mijlociu, recunoscut pentru multitudinea de ceaiuri.

Printre cele mai solicitate ceaiuri la cafeneaua Victoriei se numără:

– Earl Grey – un ceai negru clasic cu arome naturale de bergamotă, oferite de către extractul de ulei din coaja de bergamotă;

– Levănțică – ceai recunoscut pentru efectele de relaxare ce le aduce atât minții, cât și corpului, fiind unul dintre cele mai bune remedii pentru anxietate, stări de nervozitate, dureri de cap, migrene, palpitații și insomnii-;

– Mentă – ceaiul de mentă este recunoscut pentru puterea sa de a îmbunătății sistemul digestiv

– The Indian Beverage – un ceai negru cu o infuzie de mirodenii ce ajută sistemul imunitar si nu numai: cassia, cuișoare, cardamom, ghimbir, piper negru.

De asemenea, ceaiuri precum Toronto Nights, Falling’ in Love Again, Red Dragon și multe altele se numără printre preferințele cliențil

10 iunie, 2020 de Aliaj