De ce trebuie sa va puneti mereu pe primul loc

femeile si sanatatea

La inceputul anului, ati facut probabil o rezolutie sanatoasa sau doua. Poate ca ati vrut sa pierdeti cateva kilograme sau sa incercati sa va calmati tornada ingrijorata in cap, sa va asezati in pat intr-o ora decenta sau sa va faceti timp pentru a face exercitii in mod regulat. Ai inceput cu cele mai bune intentii, apoi … lucrurile au ramas neterminate. Va suna familiar?

Se pare ca rezolutiile sanatoase nu ajuta intotdeauna femeile sa faca schimbari de durata si semnificative in vietile lor. De fapt, un studiu din Jurnalul de Psihologie Clinica a constatat ca numai 40% dintre cele care isi fac rezolutiile de Anul Nou isi ating obiectivele.

Consecintele femeilor care renunta la obiectivele lor de sanatate sunt mai mari decat un membru al gimnaziului care isi uita sandvisul in frigider. Adevarul infricosator este ca femeile se imbolnavesc. In general, femeile traiesc mai mult decat barbatii, dar sunt adesea afectate de dizabilitati in acesti ani. Si femeile se confrunta, de asemenea, cu provocari de sanatate mai devreme in viata. Rata mortalitatii la femei a crescut in mod ingrijorator.
Deci, care este raspunsul? Pentru inceput, modul in care ne gandim la sanatate trebuie schimbat – si o simpla modificare ar putea fi cheia unei noi abordari. Ceea ce este important este ca deficientele sunt un semnal ca femeile trebuie sa se gandeasca mai mult la sanatatea lor.

Recunoscand ca pana si schimbarile mici pot aduce o mare diferenta, incepeti prin a va concentra pe schimbari care pot avea un efect in intreaga viata. Proteinele suplimentare la micul dejun inseamna mai multa energie pentru o plimbare de dimineata, ceea ce reduce stresul, ceea ce duce la un somn mai bun.

Deci, daca trebuie sa faceti o rezolutie in acest an, faceti-o una mare: sa exersati auto-ingrijirea. Femeile petrec atat de mult timp ajutand pe oricine altcineva – faceti din anul 2018 anul dvs. pentru a va umple rezervorul de energie. Puneti-va pe primul loc sanatatea si restul va veni de la sine.

13 mai, 2018 de Aliaj