Cum sa nu va stresati de sarbatori Partea a II-a

Este cam greu de obtinut fractiune cand locuinta ta miroase a sarbatorilor. Doar spuneam. Asadar, foloseste cateva ierburi pentru a-ti oferi locului un miros confortabil. Posibilitatile sunt nesfarsite, dar acest combo este perfec:

  • Lamaie, rozmarin si boabe de vanilie
  • Portocale, merisoare si crengute de pin

Dupa ce ati ales mirosul dvs. de semnatura, puteti combina pur si simplu ingredientele intr-un borcan, completati borcanul cu apa calda si lasati parfumul sa se piarda. Pentru o aroma si mai puternica, combinati ingredientele si apa intr-o oala, lasand-o sa fiarba, apoi coborand la foc mic.

Cum va asteptati sa sculptati in mod corespunzator carnea sau sa taiati cu atentie legumele cand cutitele dvs. nu sunt ascutite? In plus, faptul ca aveti cutite plictisitoare creste sansele pe care le veti reduce si asta este exact opusul celor pe care le facem aici.

Acesta este motivul pentru care Claudia Sidoti, bucatarul principal si seful dezvoltarii retetelor la HelloFresh, recomanda ca cutitele sa fie ascutite inainte de a va cufunda in zona de sarbatori. „Foarte des, bucatarii de acasa nu au cutite ascutite si sfarsesc sa marunteasca curcanul in loc sa-l felieze”, spune ea. „Dupa toata munca grea depusa in preparare si gatit, o prezentare buna este importanta.”

Daca doriti sa deschideti cateva sticle de vin si asta sa fie intreaga petrecerei, totul este in regula. Dar daca doriti sa faceti lucrurile cu stil, creati o semnatura sau un cocktail special, care va face ca oamenii sa vorbeasca.

Cheia aici este sa o faceti din timp, astfel incat sa nu jucati barman in actiunea de petrecere. „Faceti un lot mare in avans, care poate fi servit intr-un castron”, recomanda Sidoti. „Incercati un vin festiv mulat, care poate fi savurat fie fierbinte, fie peste gheata, pentru ceva putin diferit.”

6 ianuarie, 2020 de Aliaj