Cum sa indepartezi cu succes petele

indepartarea petelor

Indepartarea cu succes a unei pete necesita o gandire rapida si nu raneste sa stii exact ce sa faci atunci cand pui cafeaua pe puloverul tau alb.

Testati-va cunostintele despre pete cu privire la aceste metodele incercate si adevarat utilizate in laboratorul propriu de curatare.

Sa incepem cu bauturile:

Petele de cafea de pe camasa

Cand vine vorba de salvarea camasii dvs. preferate, cel mai bun pariu este de a curata locul cu apa rece sau de a folosi o solutie de curatare pentru a elimina cat mai mult posibil pana cand ajungeti acasa. Apoi, tratati cu un dispozitiv de indepartare a pensulelor de pre-spalare, si spalati ca de obicei.

Vin rosu varsat din sticla pe covor

Acesta este un caz pentru sapun. Mai intai scoateti cat mai mult vin rosu posibil. Apoi amestecati o solutie facuta cu o lingura de lichid de spalat vase si doua cupe de apa rece. Folosind o carpa alba curata, stergeti pata cu agentul de curatare si repetati pana cand semnul nu mai exista.

Bine, acum sa trecem la chestiile mai dificile:

Pete de sange

Indiferent de felul de pete cu care aveti de-a face, veti dori sa utilizati un detergent cu enzime. (Pentru cele mai multe marci din aceste zile, verificati eticheta.) Pentru petele de sange, inmuiati mai intai elementul in apa rece, apoi spalati-l ca de obicei cu detergent.

Picioarele bebelsului se tarasc pe covoras

Salvati covorul dvs. de la animalele de companie / pete de bautura. Stropiti cu amidonul de porumb sau sifon pe pata si lasati-l sa stea timp de 15 minute inainte de a aspira. Spalati fata cu un amestec de sapun-apa (ca cel folosit pentru vin) pana cand nu mai este. Apoi clatiti cu apa rece si uscati.

7 noiembrie, 2018 de Aliaj