Cum obtinem un look natural?

Cum se realizeaza un stil natural al parului? 

In primul rand, stilistul dvs. ar trebui sa va puna cateva intrebari curate pentru a afla ce cautati. „Trebuie sa ai mintea la final pentru a stii de unde sa incepi”, spune Warren. Blais spune ca cateva intrebari bune pe care sa le astepti de la stilistul tau sunt:

  • Care este partea ta preferata (si cel mai putin favorita) din parul tau?
  • Cum si ce produse folosesti ca sa iti modelezi parul zilnic?
  • Cat de des cautati sa va atingeti balayage-ul?

Aceste intrebari frecvente permit stilistului tau sa-si contureze si sa-ti evidentieze culoarea in functie de stilul de viata si de caracteristicile preferate pentru a crea un aspect final, curat doar pentru tine. Apoi, stilistul tau va picta sectiuni ale parului cu inalbitor.

Aplicarea trebuie sa fie usoara cu mana spre radacina parului si mai saturata spre capetele parului pentru a imita modul in care parul este luminat in mod natural la soare. Aceasta plasare treptata previne, de asemenea, o crestere evidenta, permitandu-va sa asteptati sa treaca mai mult intre programari.

„Un balayage bun se refera la plasare si amestecare. A avea contrast intre tonurile luminoase si intunecate este ceea ce creeaza aspectul natural, viu,” spune Blais. „Un balayage bun se amesteca perfect de la nuante intunecate la cele mai usoare, lasand culoarea moale, fara linii dure.”

28 octombrie, 2019 de Aliaj