Cum alegi o placa de par potrivita

indreptare par

Placa de par este un aparat de aranjare a parului care te ajuta sa obtii o coafura simpla si confortabila, in scurt timp. Un par perfect drept este dorinta oricarei femei care isi doreste sa arate perfect in orice situatie. Pentru a avea parte de rezultate foarte bune este important sa va documentati foarte bine cu privire la cele mai importantye aspecte si sa va asigurati ca alegeti produsul potrivit care sa elimine orice risc de deteriorare a parului.

Unul din cele mai importante aspecte legate de o placa de creponat parul este materialul din care este confectionata. Acesta se refera efectiv la compozitia suprafetei care intra in contact cu firul de par.

O placa de par are capacitatea de a modifica forma parului prin folosirea unei temperaturi ridicate. Principiul pe care il foloseste este simplu. Caldura pe care o genereaza distruge legaturile de hidrogen care se gasesc in cortexul parului care sunt responsabile pentru incretirea sau ondularea acestuia. In felul acesta, puteti obtine un par perfect drept, pentru perioada limitata de timp, deoarece legaturile de hidrogen se refac rapid, maia les dupa umezirea parului.

O placa de par prezinta doua alte mici placi orientate une spre cealalta, care iau contact cu parul si il indreapta cu usurinta. Materialele din care pot fi confectionate aceste placi pot fi diferite. Cele mai bune sunt placile de indreptat parul cu turmalina sau ceramica, deoarece ofera o protectie sporita si impiedica deteriorarea firului de par.

Tipul de par este un factor foarte important in alegerea unei placi potrivite. Daca persoanele cu firul de par gros pot suporta temperaturi foarte ridicate, cele cu firul subtire nu pot spune acelasi lucru. O placa cu mai multe setari de temperatura este ideala pentru a avea control asupra caldurii si a posibilelor daune pe care le poti aduce parului.

Marimea dar si alte functii sunt foarte relevante si pot face diferenta dintre un produs bun si unul mai nepotrivit. Timpul de incalzire poate fi la randul sau un aspect de interes, mai ales pentru persoanele care sunt tot timpul pe fuga si nu sunt dispuse sa petreaca mult timp aranjandu-si parul.

Pe piata gasiti numeroase produse, asa ca alegerea poate deveni o adevarata provocare. Pentru a face o achizitie foarte buna, este important sa tineti cont de cele mai importante caracteristici ale unei placi de par. Costul unei placi de par trebuie sa reflecte si eficienta sa, asa ca este cazul sa te asiguri ca aceasta isi poate duce sarcinile la bun sfarsit, fara sa afecteze parul in vreun fel.

18 februarie, 2018 de Aliaj