Colectii noi de parchet stratificat sunt disponibile pe e-parchet.ro

Parchetul este foarte des intalnit in locuintele moderne, oferind pardoselei un aspect foarte original si atragator. Avand in vedere mutitudinea de culori si modele care exista pe piata, alegerea poate fi destul de dificila. Magazinul e-parchet va pune la dispozitie o gama variata de modele, ideale pentru orice incapere si orice design, disponibile la preturi foarte atractive.

Fiecare tip de parchet, fie ca vorbim de cel masiv, laminat sau stratificat, ofera numeroase avantaje, dar si dezavantaje. Cel din urma este o optiune foarte confortabila, care ofera pardoselei un aspect ireprosabil si foarte actual.

Parchetul stratificat este de doua tipuri: dublu stratificat si triplu stratificat si este construit din suprapunerea mai multor straturi de lemn pozitionate perpendicular unul peste altul. Magazinul online e-parchet.ro va ofera modele care satisfact toate gusturile si se integreaza perfect in orice design. Modelele e-parchet sunt confectionate din specii de lemn exotice si sunt disponibile in numeroase forme si culori, de la cele lacuite si uleiate, la cele mai simple.

Parchetul stratificat completeaza in mod armonios atat un interior modern, cat si unul clasic, fiind foarte versatil si extrem de atragator. Una dintre principalele avantaje pe care le ofera acesta este durabilitatea si stabilitatea. Modelele de la e-parchet.ro se pot monta cu minim de efort si rezista timp indelungat, pastrandu-si aspectul impecabil.

De obicei, placile de parchet dublu stratificat se monteaza prin lipire, in vreme ce modelul triplu stratificat poate fi montat prin lipire sau flotant. Pe margini, acesta se izoleaza cu plinte care intregesc aspectul estetic foarte placut.

Magazinul online va pune la dispozitie o multime de colectii de parchet dublu stratificat si triplustratificat din care puteti alege modelul preferat si pe cel care se potriveste cel mai bine stilului incaperilor dumneavoastra. Puteti opta pentru o gama precum cea din Colectia Earth&Fire care va ofera culori vibrante perfecte pentru un interior modern sau puteti alege parchetul din colectia New Classics pentru a va personaliza incaperea si a-i oferi un aspect elegant si rafinat.

Magazinul va pune la dispozitie alte 3 colectii, Vintage, Life Style sau Originals, perfecte pentru un design vintage sau pentru incaperi cu un aspect practic si modern. Varietatea de nuante este foarte ofertanta, asa ca magazinul online e-parchet.ro este alegerea ideala pentru amenajarea unei locuinte in cel mai rafinat si mai inedit mod posibil.

Parchetul stratificat de la e-parchet.ro este realizat in proportie de 100% din lemn de cea mai buna calitate si va ofera un plus de calitate. Un alt avantaj oferit de aceste modele este posibilitatea montarii de sisteme de incalzire in pardoseala, o alegere foarte inspirata pentru orice incapere.

Magazinul e-parchet.ro va ofera diversitate si calitate superioara la cele mai accesibile preturi si va ajuta aveti parte de pardoseli care ofera senzatia de spatiu mare si modern. Fiecare model din colectiile noi este rezultatul unui proces atent de creatie, iar fiecare detaliu face diferenta. Parchetul stratificat de la e-parchet.ro ofera fiecarei incaperi o identitate proprie si un plus de rafinament.

23 martie, 2018 de Aliaj