Cele mai noi tendinte in materie de coafuri

Anual, apar noi trenduri in materie de tunsori, vopsea si tehnici. Cu toate acestea, tehnica balayage ramane ferma pe pozitiile fruntase ale tuturor topurilor. De ce este atat de popular balayage?

• Necesita o intretinere mai mica decat majoritatea culorii parului. Avand in vedere ca procesul este conceput pentru a oferi aspectul radacinilor crescute intr-un mod care este mai flatant si natural, este mai putin de lucru pentru a fi mentinut. Asta se traduce cu mai putin timp si bani cheltuiti la salon si, la randul lor, mai putine daune aduse parului. „Am unii clienti care trec 6-8 luni intre vizite”, spune Blais, in timp ce altii opteaza sa vina la fiecare 6-10 saptamani.

• Este personalizat. Fiecare balayage este diferit: plasarea, gradarea si culoarea se bazeaza pe culoarea, textura si lungimea parului dvs., astfel incat „poate fi personalizat pentru ca fiecare client sa evidentieze sau sa inmoaie trasaturile faciale”, spune Blais. „Un stilist bun va lua intotdeauna in considerare tonul pielii [clientului] si culoarea naturala a bazei pentru a determina care tonuri vor functiona cel mai bine”, spune Linsey Barbuto, director artistic si fondator al Salonului Perlei. Nici doua balayages nu ar trebui sa arate la fel – tineti cont de asta in timp ce priviti in portofoliul dvs. de stilisti.

„Multe forme de balayage nu sunt tiparele pe care le urmeaza un stilist”, spune Kitty Greller, un colorist la Bb. Midtown . „Ne uitam la parul in ansamblu si gasim piesele care ar accentua anumite caracteristici sau o tunsoare specifica. Clientii mei ii plac pentru ca este mai adaptat pentru ei.”

• Este la moda. Celebritati de la Kardashians la Chrissy Teigen au adus tendinta culorii parului la lumina reflectoarelor, asa ca nu este de mirare ca a castigat popularitate in randul maselor. O cautare a hashtag-ului „balayage” da peste 20 de milioane de rezultate pe Instagram.

21 octombrie, 2019 de Aliaj