Cele mai bune animale de companie

Testoasa

Reptilele, cum sunt testoasele, serpii sau soparlele, sunt animale de companie de inceput pentru copii. Sunt linistite intretinere redusa si nealergicie Dar, este esential sa obtineti cat mai multe informatii despre noul dvs. animal inainte de a cumpara (stiati ca testoasele ar putea fi legate de salmonella ?). De asemenea, veti dori sa va asigurati ca exista un veterinar in zona dvs. care poate avea grija de animalul dvs. de companie in cazul in care se va intampla ceva in viitor.

Pisica

Pisicile sunt animale jucause care necesita o intretinere mai mica decat cainii (nu este necesar mersul pe jos sau baile). Nu sunt la fel de energice ca un catel tipic si nu vor putea sa tina pasul pentru cateva ore de joc, asa ca daca ai copil cauta un prieten plin de viata cu care sa se joace zilnic, pisicile ar putea sa nu fie alegerea potrivita .

Acestea fiind spuse, au nevoie de un spatiu special. Recomandam sa le oferi pisicilor un spatiu mare pentru ca acestea sa se ascunda, sa rataceasca si sa urce pe tot parcursul zilei si au nevoie de jocuricel putin de doua ori pe zi. De asemenea, ar trebui sa luati in considerare sa luati doua pisici din aceeasi specie, astfel incat sa se poata juca intre ele. .

Caine

Cainii sunt primul animal clasic pentru copii dintr-un motiv. Sunt jucausi, iubitori si greu de impins. Cel mai mare sfat in acest capitol este sa analizezi comportamentele raselor. Este usor sa te indragostesti de un catelus dragut, dar un caine de paza vrea ceva de paza, altii vor sa stea la panda, iar cainii mai mici au nevoie de mai mult exercitiu decat crezi. Daca gasiti o rasa de caine care se potriveste cu aceleasi comportamente ca ale copilului dvs., ar trebui sa fie o potrivire destul de perfecta.

2 martie, 2020 de Aliaj