Cat de mult conteaza designul interior al unui studio?

Design Interior Camere Videochat

Intr-un studio de videochat de top nimic nu este lasat la voia intamplarii. Totul este analizat in amanunt de intreaga echipa. Un aspect important intr-un studio de videochat, care dicteaza intreaga traiectorie a acestuia, este designul interior.

Designul interior se refera la aspectul pe care il are o incapere. Intr-un studio de videochat, la fel ca in orice business, designul interior ar trebui sa reflecte personalitatea, cultura si valorile acestuia. Fiecare element de design trebuie sa se regaseasca in conceptul businessului, iar aceasta sarcina nu este deloc una usoara.

Receptie

Un studio de videochat profesional, precum este Night Prowl Studio, detine partea de receptie. Aceasta trebuie sa aiba acel aspect primitor si totusi profesional, deoarece este cartea de vizita a studioului. Receptia este primul contact direct al modelelor cu studioul si, dupa cum stim bine, prima impresie conteaza.

Sala de conferinta

Sala de conferinta este locul in care se iau decizii despre studio si in care se discuta lucrurile importante. Aceasta trebuie sa fie un loc cat mai minimalist cu putinta pentru a nu permite distrageri de atentie prin diverse obiecte. O masa mare si cateva scaune / fotolii tip business, alaturi, eventual, de un video proiector ar trebuie sa fie suficiente.

Bucataria

Bucataria trebuie sa fie formata din culori vii pentru a putea transmite o stare de bine. In plus, trebuie sa detina toate electrocasnicele si ustensilele necesare pentru ca fiecare angajat sau colaborator sa se bucure de mancare.

De cele mai multe ori, bucataria este locul in care intreaga echipa de videochat se intalneste si discuta, astfel ca trebuie sa fie loc suficient pentru toate persoanele pentru a nu exista sentimentul de excludere.

Camera de machiaj si coafat

Fiecare studio de videochat de top trebuie sa detina o camera speciala in care modelele se pregatesc de sesiunea live. In aceasta camera trebuie sa existe oglinzi, mese pentru machiaj si ustensilele de machiaj, scaune comode, aparte si produse pentru par.

Studioul de videochat ar trebuie sa detina un make-up artist si un hairstylist care sa se ocupe in permanenta de imaginea modelelor inainte ca acestea sa intre live.

Aceasta camera ar trebui sa detina un design interior care sa permita stocarea tuturor ustensilelor necesare, dar si igienizarea corespunzatoare a acestora. In plus, designul interior ar trebui sa fie linistitor pentru ca modelele de videochat sa se poata relaxa.

Dormitoare

Nu am lasat la intamplare dormitoarele ca ultim element. Acestea sunt cele mai importante incaperi dintr-un studio de videochat deoarece fiecare model de videochat isi desfasoara activitatea online intr-un dormitor.

Intr-un studio de videochat exista cate un dormitor pentru fiecare model care este pe tura in acel moment, astfel incat fiecare model sa aiba parte de intimitate.

Dormitoarele intr-un studio trebuie sa aiba tematici diferite pentru a putea exista mai multa creativitate si acel element surpriza pentru membri – modelele isi aleg mereu un alt dormitor pentru a crea diversitate.

Tematicile si designul ales in dormitoarele de videochat pot sa fie inspirate din filme, pot sa mearga pe o directie eleganta sau pe una opulenta. Cu cat sunt mai diversificate, cu atat permit modelelor sa fie mai creative. Spre exemplu, un dormitor cu design opulent va trezi o stare de distinctie si modelul de videochat isi poate crea astfel un personaj sofisticat si elegant, pe cand un dormitor cu multe elemente din piele poate face ca totul sa aiba o directie provocatoare.

23 martie, 2021 de Aliaj