Care sunt semnele unei casnicii nefericite

despartire

Fiecare cuplu trece prin patch-uri dure, dar daca aveti oricare dintre urmatoarele probleme, ati putea fi intr-o relatie fara dragoste.

 Exista o distanta constanta intre voi
Este usor sa te impotmolit cu copiii, cu treaba ta si cu toate celelalte lucruri care se petrec in viata ta. Drept urmare, dvs. sau partenerul dvs. ati impins relatia dvs. cu arzatorul din spate, fara a o realiza.

Mai intai apar si alte parti din viata ta
Munca, stresul de bani si obligatiile familiale au un mod amuzant de a suge romantismul din relatia voastra. Dar daca observati ca acest lucru este cazul si nu va pasa cu adevarat – sau nu va pasa prea mult ca dvs. pentru a obtine aceasta promovare – aceasta ar putea fi o problema.

Comunicarea voastra lipseste
Te lupti foarte mult? Sau nu vorbesti prea mult? Oamenii se pot distanta unul de celalalt din cauza stresului si apoi pot verifica – si asta va poate face sa va simtiti nemultumiti. In mod surprinzator, este de fapt mai multa ingrijorare daca nu va sustineti deloc, deoarece acesta este un semn ca tocmai nu sunteti investit in a face lucrurile mai bune.

Poti sau nu sa faci dragoste – dar nu te simti bine
Este posibil sa mai faceti dragoste Dar, in acest caz, nu o veti experimenta ca o forma de iubire, este mai mult o eliberare pur fizica.

 Nu-ti pasa, sau simti ca partenerul tau nu o face
Apatia este o emotie puternica si daca nu-ti pasa daca partenerul tau face ceva care te-ar fi deranjat in trecut, e un steag rosu. „Este intr-adevar intr-un mediu emotional arid”.

Partenerul tau nu iti schimba efortul
Este un sfat ca sunteti intr-o relatie fara dragoste daca incercati sa va reinvieti relatia si partenerul dvs. nu raspunde.. Daca partenerul dvs. are o personalitate narcisista, s-ar putea sa se simta, de asemenea, ca nu sunt vinovati pentru ca nu incearca, spune ea.

12 septembrie, 2018 de Aliaj