Aplicatii utile impotriva anxietatii 4/8

Aplicatii utile impotriva anxietatii

3 Pacifica

Aceasta aplicatie se bazeaza pe o multime de strategii utilizate in terapia cognitiva comportamentala, inclusiv relaxarea musculara progresiva. Aceasta tehnica ghidata poate invata persoanele cu o tulburare de anxietate generalizata sa recunoasca tensiunea purtata in corpul lor si cum sa elibereze acei muschi, spune Dr. Schueller. In plus, Pacifica are unele cercetari care sustin  faptul ca este eficienta la reducerea depresiei si a anxietatii la indivizi.

Recenzie utilizator: „Pacifica, in special versiunea premium, a fost de nepretuit pentru sanatatea mea mentala. Are o serie de instrumente pe care sa le folosesti zilnic, inclusiv trackere de dispozitie, meditatii, trackere de sanatate, un forum de speranta, ganduri si obiective. Fiecare instrumentul are o serie de optiuni din care puteti alege si este posibil sa gasiti cel putin un lucru util pentru dvs. si situatia dvs. ”

4 Mindshift

Indiferent daca va confruntati cu ingrijorari generale, anxietate sociala, perfectionism, panica, fobie sau un alt tip de anxietate, Mindshift ofera sfaturi personalizate in functie de ceea ce aveti de-a face. „O multime de aplicatii tind sa se extinda in acest sens, deoarece sunt produse comerciale, vor sa incerce sa atraga cat mai multe persoane”, spune dr. Schueller. „Acesta este mai specifica, ceea ce imi place foarte mult, si plimba oamenii prin aceste domenii diferite pentru a veni cu planuri de copiere adaptate”.

Recenzie utilizator: „Am avut anxietate severa in ultimii 5 ani, iar cand mi s-a spus despre aceasta aplicatie, am fost initial sceptic. Este o resursa / instrument fantastic pentru urmarirea si gestionarea acestuia. Recomand cu tarie aceasta aplicatie. „

24 mai, 2020 de Aliaj