Aplicatii pentru persoanele cu anxietate

Aplicatii pentru persoanele cu anxietate

Anul trecut, PsyberGuide a numit cele mai bune cinci aplicatii pentru persoanele cu anxietate; aceste aplicatii prezinta metode bazate pe dovezi, metode bazate pe teste, demonstrate pentru a ajuta la tulburarile de anxietate diagnosticabile, care sunt,  de asemenea, disponibile pentru orice persoana care se confrunta cu anxietate sau stres. Schueller spune ca fiecare din lista reprezinta varietatea diferitelor optiuni si strategii disponibile. Dar Martha Neary, managerul de proiect PsyberGuide, de asemenea, si-a extins recent selectia pentru a include mai multe aplicatii pe care sa le folosesti daca in prezent ai  sentimente de anxietate sau depresie din cauza distantarii sociale in timpul focarului COVID-19.

Pentru a obtine cele mai multe avantaje, faceti o analiza profunda a functiilor unei aplicatii in prima saptamana si folositi-o cel putin inca o luna sau doua inainte de a decide daca face diferenta, recomanda Schueller. Aceeasi aplicatie nu functioneaza pentru fiecare persoana si prezinta doar un singur aspect al abordarii sanatatii mintale.

„Aplicatiile nu sunt un inlocuitor pentru tratament”, afirma Dr. Schueller. „Trebuie sa va ganditi daca nu sunteti in tratament, unde veti obtine sprijinul si motivatia umana”. Daca va confruntati cu stari profunde de depresie si anxietate, trebuie neaparat sa consultati un specialist care sa va ajute in aceasta problema.

29 aprilie, 2020 de Aliaj