Aplicatii pentru combaterea anxietatii

Aplicatii pentru combaterea anxietatii

Incepeti sa navigati pentru aplicatii de sanatate mintala pe telefonul dvs. si este usor sa fiti anxiosi doar parcurgand toate optiunile. Nu esti singur daca simti ca nu stii cum sa incepi sa abordezi tendintele anxioase sau chiar stii de unde sa incepi.

Exista mai mult de 15.000 de aplicatii si servicii mobile diferite care vizeaza anxietatea disponibile pentru a fi descarcate, spune Stephen Schueller, doctor, asistent profesor de stiinta psihologica la Universitatea din California Irvine. Schueller este, de asemenea, directorul executiv al PsyberGuide, o resursa online non-profit care evalueaza aplicatiile de sanatate mintala pentru credibilitatea lor, experienta utilizatorului, precum si securitatea datelor si confidentialitatea.

Daca te confrunti cu anxietate intr-un moment deosebit de dur al vietii tale – sau te-ai confruntat cu sentimente noi de anxietate in timpul noului pandemie de coronavirus – este posibil sa introduci pur si simplu „anxietate” in App Store sau Google Play pentru a incepe. Schueller spune ca unele dintre cele mai populare aplicatii de wellness pot fi optimizate in alte scopuri. „Cercetarile asupra meditatiei pentru anxietate sunt inca amestecate putin in acest moment”, spune dr. Schueller. „Exista atat de mult continut in aceste aplicatii incat uneori este greu sa gasesti acele meditatii specifice care se aliniaza cu ceea ce ai nevoie.

22 aprilie, 2020 de Aliaj