Anunturile de vanzari apartamente din sector 3 sunt tot mai solicitate

Piata imobiliara din Bucuresti se afla in plina perioada de „boom”. Numarul cererilor de achizitionare a unui imobil a crescut considerabil in ultimii ani, iar dezvoltatorii imobiliari au reusit sa tina pasul cu nevoile clientilor, aducand in acelasi timp si un plus de inovatie si confort.Complexurile rezidentiale nou construite in sectorul 3 au un design modern si cosmopolit ce atrag ca un magnet.

Si in plus, facilitatile oferite de dezvoltatori sunt din ce in ce mai numeroase. Structurile de rezistenta solide, materialele calitative si finisajele atent alese sunt doar cateva dintre calitatile pe care ti le ofera un apartament nou.Conform statisticilor, sectorul 3 se afla pe locul 2 in clasamentul celor mai cautate si vandute imobile din Bucuresti, imediat dupa sectorul 1.

Cu oferte greu de egalat, e lesne de inteles de ce locuintele din sectorul 3 sunt tot mai solicitate de catre clienti. Daca va ganditi sa achizitionati un apartament cu 3 camere in Titan,aflati ca preturile din zona sunt extrem de ofertante si fac posibila achizitia unei case de vis fara eforturi ireale.

Un alt aspect interesant este ca anul acesta cumparatorii sunt interesati de imobile de lux sau cu un aspect deosebit. Romanii sunt iubitori de frumos si asta se aplica chiar si atunci cand isi aleg o locuinta. In ziua de azi, nu mai este suficient ca o casa sa fie spatioasa ci este extrem de important sa fie mai ales aratoasa. Un design minimalist si exclusivit va castiga intotdeauan in detrimentul oricarui alt factor de decizie.

Zona verde generoasa si eco friendly sunt o noua tendinta internatioanala ce nu a intarziat sa apara nici in Romania. Apartamentele de vanzare de la Nicolae Grigorescu beneficiaza de o arhitectura moderna si sunt perfecte pentru persoanele care doresc sa locuiasca intr-un mediu armonios.

Nu mica ne-a fost mirarea sa descoperim proiecte de blocuri cu terasa verde sau zone de relaxare comune special create pentru confortul locatarilor. In plus in sectorul 3 regasim o multitudine de parcuri: Parcul Titan, Parcul Constantin Brancusi, Gheorghe Patrascu, Titani, Gara Titan si parcul Pantelimon. Toate aceste parcuri ofera locuitorilor o multitudine de optiuni de a petrece timpul liber si asigura un aer curat in zona.

Pentru petrecerea timpului liber dar si pentru cumparaturi, localnicii sectorului 3 au la dispozitie 2 mall-uri si mai multe centre comerciale ( Jumbo, Auchan, etc) si urmeaza sa fie construita si o noua locatie a magazinului Ikea.Complexurile inchise si securizate cu bariera din sectorul 3 ofera nu doar senzatia de siguranta, ci si faciliteaza mediul propice pentru a dezvolta o comunitate. S-a dovedit ca locatarii au tendinta de a se apropia mai usor unii de altii atunci cand impart acelasi spatiu comun.Infrastructura sectorului 3 este bine pusa la punct.

Zona aferenta acestui sector incepe din centru capitalei (Universitate) si se continua pana la iesirea spre autostrada A2. Strazile asfaltate si reteaua de transport public ofera accesibilitate facila catre orice zona a Bucurestiului.

Asadar, sectorul 3 este foarte ofertant din toate punctele de vedere, motiv pentru care a devenit extrem de cautat de catre persoanele ce doresc sa isi achizitioneze o locuinta moderna, cocheta si accesibila.

5 iulie, 2018 de Aliaj