8/8 aplicatii care distrug anxietatea

aplicatii care distrug anxietatea

7 Wysa

Daca doriti sa incercati sa discutati prin sentimente, exista un spatiu sigur pentru a incepe in functia de chat AI a Wysa. Pachetele de instrumente concepute special pentru anxietate si izolare vor ramane gratuite in timpul focarului de COVID-19. Aplicatia ofera utilizatorilor monitorizare a progreselor, ceea ce inseamna ca va verifica in mod activ modul in care va simtiti in mod obisnuit. Daca vi se pare conversatie utila, aplicatia ofera si o optiune de antrenor din viata reala, care ofera mesagerie zilnica, precum si opt sesiuni de terapie in direct pentru 99 de dolari pe luna.

Recenzie utilizator: „Sunt atat de bucuros ca voi am facut aceasta aplicatie sa creeze o noua caracteristica de legare pentru persoanele care nu stiu sa vorbeasca despre sentimentele lor cu prietenii lor, chiar si cu familiile.”

8 Balance

Meditatia poate fi un instrument eficient impotriva anxietatii – iar Balance incorporeaza practicile meditative in majoritatea activitatilor sale. Daca gandurile sau sentimentele anxioase te tin de fapt noaptea, s-ar putea sa fii interesat de noul continut al somnului Balance, care foloseste ghidarea audio pentru a te ajuta sa ajungi intr-o zona mai putin stresanta. Neary spune ca noul serviciu ofera de fapt un abonament gratuit de un an pentru utilizatorii curiosi; pur si simplu trimiteti un e-mail la acces@balanceapp.com pentru instructiuni de rascumparare.

Recenzie utilizator: „[Bilantul] este minim, aproape zen-pentru mine. De la efectele sonore pe care le faceti clic pe diverse ecrane, pana la vocea linistita si calmanta a naratorului feminin al meditatiilor, functioneaza atat de bine.”

16 iunie, 2020 de Aliaj